на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Грибний суп при грудному вигодовуванні

« попереднянаступна »

Головна » Дитяче харчування » Грибний суп при грудному вигодовуванні

Кожна молода мама ні один раз чула, що в період годування малюка грудьми необхідно правильно харчуватися. Що значить правильно? Відповідь на дане питання дасть кожен лікар, проте головне тут - присутність в раціоні найрізноманітніших продуктів, які забезпечать малюка всіма необхідними елементами для повноцінного розвитку.

У багатьох розвинених країнах молодій мамі лікарі рекомендують вживати в їжу якомога більше супів, проте в нашій країні дане блюдо і так можна вважати одним з основних. Господині, готуючи суп, використовують найрізноманітніші інгредієнти, щоразу отримуючи чудовий смак і відмінний запах. Але в період годування груддю багато звичні продукти викликають у мам побоювання, адже всі вони тепер можуть позитивно чи негативно вплинути на здоров'я малюка.

Як правило, гриби належать до категорії продуктів, які важко засвоюються, проте фахівці з цього приводу дають наступні рекомендації:

Вводити гриби в раціон матері потрібно дуже обережно і невеликими порціями. Це дозволить організму успішно перетравити продукт, а організму малюка звикнути до нових компонентів.

Важливо!

Після першого вживання в їжу грибів необхідно зробити перерву, щоб переконатися в тому, що шлунок малюка успішно переварив продукт. Якщо немає висипання, шлунково-кишкового розладу, а малюк поводиться спокійно, це означає, що гриби добре засвоїли.

Незважаючи на той факт, що грибний суп в період годування груддю лікарі все-таки є дозволяють, вони роблять акцент на тому факті, що найкраще брати не лісові гриби, а віддавати свою перевагу глива або шампіньйонів. У магазинах їх можна відшукати в будь-який час року, а тому ввести гриби в раціон харчування взимку не складе особливих труднощів. До того ж було встановлено, що попередньо висушені гриби швидше засвоюються, ніж свіжі, а тому в суп найкраще додавати саме їх.

« попередня
наверх
наступна »

Лимон при грудному вигодовуванні
Як приготувати картопляне пюре для перв ...
Куряча печінка при грудному вигодовуванні
Як розморозити грудне молоко?
Смачні шкідливості в дитячому раціоні
Перловка при грудному вигодовуванні
Березовий сік при грудному вигодовуванні
Квашена капуста при грудному вигодовуванні
Огірки при грудному вигодовуванні
Куріння при грудному вигодовуванні
Грибний суп при грудному вигодовуванні
Хурма при грудному вигодовуванні
Чорнослив при грудному вигодовуванні
Часник при грудному вигодовуванні
Які і з якого віку можна давати дит ...
Чи можна мамі, що годує цикорій?
© 2015-2022  wmn.pp.ua