на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Какао при вагітності

« попереднянаступна »

Головна » Вагітність і пологи » Какао при вагітності

Під час вагітності майбутнім мамам, як ніколи хочеться побалувати себе чимось смачненьким. Але відразу виникає питання про те, наскільки безпечно буде вживання того чи іншого продукту / напою. Це стосується навіть какао - напою, який ми любимо з дитинства. Для того, щоб виключити всі сумніви, потрібно дізнатися про користь і шкоду какао.

Какао сприяє зниженню артеріального тиску і кількості холестерину. Склад какао представлений такими мінералами, як цинк і залізо. Цей напій рекомендують вживати як профілактичний засіб від безлічі хвороб.

Якими ж корисними властивостями відрізняється какао для вагітних?

Перш за все, потрібно сказати про те, що до його складу входить фолієва кислота, така необхідна в процесі формування дитячого організму.

Під час вагітності жінки страждають від зниженого тиску. І підвищити його можна всього лише однією чашкою какао. Дуже важливо, що цей напій допомагає зробити шкіру більш еластичною. Саме тому пити какао рекомендують перед пологами як профілактичний засіб від розриву промежини. Вживання какао при вагітності веде до того, що в організмі починає вироблятися гормон радості, а це дуже важливо для майбутніх мам.

Незважаючи на те, що заборона на вживання какао при вагітності відсутній, майбутня мама повинна знати міру. Також потрібно врахувати власну переносимість цього напою. Варто зазначити, що існують певні протипоказання до вживання какао. Насамперед, мова йде про алергію. Справа в тому, що какао є сильним алергеном.

Під час вагітності організм майбутньої матері стає надзвичайно чутливим до ряду продуктів. Не варто дивуватися, якщо з настанням цікавого положення виникла алергія на какао. Після народження крихітки вона зникне.

Мало хто знає про те, що какао має здатність вимивати кальцій з організму людини. Майбутньому малюкові доводиться черпати цей мікроелемент з материнського організму. Як наслідок, у жінки починає погіршуватися стан кісток і зубів. У гіршому випадку подібний стан може перейти в хронічну форму, яка небезпечна розвитком остеопорозу.

Крім усього іншого, зловживання цим напоєм може привести до звуження судин матки або підвищенню її тонусу. В результаті до плоду буде надходити недостатня кількість кисню, виникає загроза викидня. Відмовитися від какао потрібно в тому випадку, якщо вагітна жінка страждає від підвищеного артеріального тиску. Іншими словами, при вагітності жінка повинна ставитися до цього напою з великою обережністю.

При бажанні майбутня мама може випити 0,5-1 чашку какао. Навряд чи такий обсяг напою спровокує виникнення неприємних наслідків для її здоров'я або організму майбутньої дитини. Від малої кількості випитого напою стан вагітної жінки навряд чи погіршиться.

« попередня
наверх
наступна »

Підвищено лейкоцити в крові при вагітності ...
Сир при вагітності
Чи можна окрошку при вагітності?
Набрякають пальці рук при вагітності
Брусниця від набряків при вагітності
Ларингіт при вагітності
Кесарів розтин: за і проти
Солярій при вагітності
Ацетон в сечі при вагітності
Болить кишечник при вагітності
Лляна олія при вагітності
Як пити шавлія, щоб завагітніти?
М'ята при вагітності
Фізаліс при вагітності
Шипшина при вагітності
Кальцинати в плаценті
© 2015-2022  wmn.pp.ua