на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Що означають зморшки на лобі?

« попереднянаступна »

Головна » Прикмети » Що означають зморшки на лобі?

Ще в давні часи великі мислителі стверджували, що особа є істинним відображенням не тільки внутрішнього стану людини, але і його сутності. Сьогодні вивченням особи людини займається така наука, як фізіогноміка. Фахівці в даній області вивчають не тільки розріз очей, форму носа, губ, брів і міміку обличчя, але і зморшки на обличчі і на лобі зокрема.

Зморшки на лобі, якщо вірити физиогномике, можуть розповісти про те, як складеться доля тієї чи іншої людини. Наприклад, наявність глибоких зморшок на лобі у віці до 35-40 років свідчить про те, що доля цієї людини буде складатися досить важко.

Сприятливим знаком є ??наявність горизонтальних зморшок на лобі. Фахівці стверджують, що якщо у людини на лобі є дві горизонтальні глибокі зморшки, то такої людини завжди буде супроводжувати успіх і удача в справах. Такі люди відрізняються високим інтелектом, широким кругозором, а також відрізняються винахідливістю і гнучкістю. Якщо на лобі є три глибокі лінії, то така людина відрізняється артистизмом, творчою натурою і позитивним мисленням.

Довгі горизонтальні зморшки вказують на те, що людина буде користуватися великою популярністю і повагою. Протягом всього свого життя така людина буде перебувати в центрі уваги, а також в оточенні величезної кількості людей. Життя його буде протікати в щастя і благополуччя.

Вертикальна глибока зморшка, розташована в центральній частині чола, є поганим знаком. Фізіогноміки таку зморшку називають «висяча стріла», яка притягує нещастя і несе загрозу здоров'ю. Люди з такою лінією на лобі, як правило, не можуть налагодити особисте життя і взаєморозуміння з близькими людьми. Для тих, хто відбувся у шлюбі, такий знак обіцяє тривожні сімейні відносини і шлюборозлучний процес. У ході численних наукових досліджень було виявлено, що «висяча стріла» частіше зустрічається у людей з високим становищем у бізнесі чи політиці або з великими інтелектуальними можливостями.

Невеликі зморшки між бровами, що знаходяться паралельно по відношенню один до одного, вказують на великий успіх в сфері політики та культури. Людина з такими зморшками на лобі є прихованим лідером, відрізняється високим рівнем внутрішньої організації, а також легко навчається. У таких людей є достатня кількість необхідних здібностей для того, щоб зробити блискучу кар'єру.

Варто зазначити, що тільки рівні лінії між бровами свідчать про успішну кар'єру. Викривлені лінії між бровами вказують на психологічний і психічний розлад. Такі люди можуть мати тягу до звершень злочинів або до насильства.

Якщо на лобі є три чіткі горизонтальні лінії і одна вертикальна лінія, яка перетинає посередині горизонтальні лінії, то це вказує на благородство, щасливу долю, кар'єру, яка буде пов'язана з владою і високим становищем у суспільстві.

Якщо є тільки одна горизонтальна лінія, яка тягнеться по всьому лобі і проходить точно через середину лоба, то це самий сприятливий знак. Така людина пізнає щастя і успіх.

Якщо є на лобі зморшки у вигляді ромба, то такі люди відрізняються тим, що проживають довге і щасливе життя.

Якщо на лобі є тоненькі, короткі і гіллясті зморшки, то це знак хвороби і жорстокості. Такі люди є злопам'ятними.

Якщо є Несполучені зморшки, розташовані над бровами, то така людина відрізняється практичністю і пунктуальністю. Такі люди дуже розбірливі в друзях.

« попередня
наверх
наступна »

До чого свербить ніс?
Прикмета "втратити сережку"
До чого свербить підборіддя?
Прикмети про спатіфілума
Прикмети про весільну сукню
Прикмети про гребінець
До чого дзвенить у лівому і в правому вусі?
Прикмети про божу корівку
Прикмета "голуб сів на голову"
Прикмета "втратити ланцюжок"
Прикмета "втратити ключі"
До чого горить обличчя?
Прикмета "голуб залетів на балкон & quo ...
До чого смикається ліве око?
Прикмета "черепаха в домі"
Що означають родимки на пальцях рук?
© 2015-2022  wmn.pp.ua