на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Прикмета "щур в домі"

« попереднянаступна »

Головна » Прикмети » Прикмета "щур в домі"

Поява щури в домі завжди насторожує його мешканців, адже існує чимало прикмет, пов'язаних з цим гризуном. Насправді щури ніколи не з'являються просто так. Невипадково цих дрібних тварин здавна прийнято було вважати справжніми провісниками. Саме тому при появі щурів в будинку слід уважно простежити за їх поведінкою, це допоможе дізнатися свою долю на найближчий час.

Як правило, щур з'являється в будинку людей в той момент, коли відчуває, що в недалекому майбутньому там станеться біда. Їх навала можна вважати знаком виживання мешканців. Таким чином, головна прикмета, пов'язана з появою гризунів в будинку, говорить про швидке нещастя.

Почути щурячий вереск, біганину і метушню під мостинами за прикметою також означає нещастя або смерть одного з членів сім'ї, що проживає в цьому будинку. Дуже часто можна помітити, що з появою щурів в будинку з нього зникають миші. Справа в тому, що мешканцям варто очікувати зміни дрібних неприємностей серйозними проблемами.

Не варто радіти тому, що пацюки покинули будинок так само несподівано, як і прийшли в нього. Їх раптове зникнення обіцяє руйнування житла. Невипадково щура вважали помічником диявола, який символізує зло і біди. До того ж усім відома прикмета про щурів, які покидають корабельні судна. Не секрет, що роблять вони це перед аварією корабля.

Якщо щури, що з'явилися в будинку, почали псувати меблі (особливо в спальній кімнаті), то за прикметою це означає смерть близької людини. У тому випадку, якщо щури в будинку бігають під ногами мешканців, то за прикметою це означає появу неприємностей з боку малознайомих людей. Варто проявляти пильність в багатолюдних місцях, а також при спілкуванні з незнайомцями. Крім того, у своїх професійних справах незайвим буде прояв обачності.

Існує прикмета, що якщо віддати випав зуб щура або миші, що з'явилася в будинку, то на порожньому місці виросте новий міцний зуб. При цьому ні в якому разі не варто доторкатися до самої щури, досить покласти зуб в затишний куточок.

Звичайно, щура навряд чи можна назвати бажаним гостем в будинку, їх присутність не може приносити задоволення. Але якщо уникнути зустрічі з цими гризунами не вдалося, слід вчасно розшифрувати сигнали долі.

« попередня
наверх
наступна »

Прикмета "молочай в домі"
Прикмета "черепаха в домі"
Прикмета "впала картина зі стіни"
Прикмета "побачити павука ввечері"
Прикмета "втратити браслет"
Чи можна дарувати кактус?
До чого смикається ліве око?
Що означають родимки на ногах?
Прикмета "порвалися намиста"
Що означає родимка на долоні?
До чого свербить безіменний палець?
Прикмети на вінчання
До чого горить обличчя?
Прикмета "голуб залетів на балкон & quo ...
Прикмети про грозу
Прикмета "птах стукає у вікно"
© 2015-2022  wmn.pp.ua