на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Прикмети про білих голубів

« попереднянаступна »

Головна » Прикмети » Прикмети про білих голубів

Прикмети - це особливий вид народної мудрості, який передається з покоління в покоління. Багато хто вірить в минулі оповіді, багато немає, але, тим не менш, заперечувати вплив прийме на повсякденне життя важко, враховуючи підтверджують факти згодом. Особливе місце в розділі прийме займає білий голуб, який з одного боку є символом миру і чистоти, а з іншого боку може в деяких випадках принести нещастя.

Негативні прикмети

Як це не дивно, але поява голуба біля вікна вмираючої людини вважається поганим знаком, оскільки своєю появою голуб як би повідомляє родичам про майбутній відхід хворого в інший світ. Також поганою прикметою вважається поява голуба на даху, особливо якщо він облюбував собі місце на комині. На жаль, така поява птиці теж пов'язують зі швидкої смертю кого-небудь із рідних.

Поганою прикметою вважається смерть голуба в межах житла, як від природної смерті, так і від насильницької з боку людей. Якщо знайдено мертве голуб на балконі, значить, грядуть неприємності, якщо ж голуб загинув у дворі, можливий падіж худоби. Також вважається поганою прикметою вживати голубів в їжу і тим більше вбивати власноруч, адже цей птах уособлює божественність і, отже, заподіювати їй шкоду не можна.

Позитивні прикмети

І, все ж, поява голуба поблизу людей вважається доброю прикметою. Припустимо, якщо голуби для себе облюбували горище якого-небудь будинку, значить, люди в ньому живуть хороші і їх чекає благоденство і достаток. Будинок, в якому живуть голуби, ніколи не згорить, і його не відвідають злодії. Якщо білий голуб сів на підвіконня, значить, скоро господареві прийде лист з хорошими новинами або в сім'ї буде прибуток. Також вважається доброю прикметою, якщо голуб напаскудив біля будинку або вікна, це обіцяє матеріальний достаток в недалекому майбутньому.

Примітним поява білого голуба буває і біля будинку, де живе наречена на виданні. Якщо голуб облетів навколо будинку, значить, скоро бути весіллю, також швидке заміжжя обіцяє звите гніздо парою голубків. Багато пар під час церемонії одруження випускають голубів, таким чином освячуючи свій шлюб за допомогою цих божих посланників і, природно, чим більше пар голубів летять разом, тим міцніше буде сім'я і щасливішими.

І, все ж, варто пам'ятати про те, що білий голуб хоч і є символом миру і любові, тим не менш, вплив на життя людей надають вони самі і поява білого голуба є всього лише нагородою або попередженням, яким потрібно вміти скористатися, а не чекати передрікає подій, склавши руки.

« попередня
наверх
наступна »

Прикмета "білий голуб сів на підвіконних ...
Прикмета "роги в домі"
Прикмета "стригти нігті"
Прикмета "втратити сережку"
Чи можна дарувати ножі?
До чого свербить вказівний палець?
Що означають родимки на шиї?
Чи можна дарувати ножі на день народження?
Прикмета "впала вилка"
Прикмети про мурах
Прикмета "цвіркун в домі"
Прикмета "пересолити їжу"
Прикмета "впав ніж"
Прикмета "монстера в домі"
До чого дзвенить у лівому і в правому вусі?
Прикмета "прикусити губу"
© 2015-2022  wmn.pp.ua