на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Прикмета "розсипати рис"

« попереднянаступна »

Головна » Прикмети » Прикмета "розсипати рис"

Вірячи у прикмети, ми прив'язуємо себе до певної послідовності в діях. Так, багато прикмети, пов'язані з продуктами харчування, змушують нас зробити що-небудь або ж відмовитися від певних дій.

Часто можна почути про прикмети, пов'язаних з сіллю або цукром, а от з крупами справа йде набагато складніше. Наприклад, у нашій країні рис не є духовною чи релігійної їжею, тому пов'язувати прикмету, пов'язану з даним продуктом харчування, з якимись небудь доленосними ситуаціями навряд чи вийде.

Все стає зовсім по-іншому, якщо ви вирішите вирушити до Японії. Рис для них - священна і важлива їжа. Вони ставляться з надзвичайною любов'ю до цього продукту і просять інших ставитися до нього з такими ж почуттями. Будь-які відхилення від звичного поїдання цього продукту можуть вплинути на вашу або чужу долю.

Так, ставити палички для їжі у вертикальному положенні в чашу з рисом - це традиція для похорону. Тому в повсякденному житті потрібно бути уважним у даному випадку. А ось з приводу розсипаного рису може бути два типи наслідків.

Трактування

  1. Дана прикмета віщує людині початок мук і проблем, як в особистому житті, так і на роботі. Ця прикмета дуже схожа з російською, тільки «головний фігурант» трохи інший. У нашій країні це сіль.
  2. Якщо людина перекинув тарілку з рисом на поруч сидячої людини, така дія можна розцінювати як сильне приниження і навіть смертельну образу. Тому потрібно заздалегідь дізнаватися про нюанси зарубіжної культури і бути завжди напоготові.

Така прикмета часто використовується в іншій обстановці і з іншого приводу. Запозичивши закордонний весільний ритуал кидати під ноги молодятам рис, ми тим самим намагаємося накликати щастя і радість в їх будинок.

Цього не скажеш про людей, що проживають в країнах Азії. Так, в Азербайджані така дія дуже гріховне, тому робити так в цій місцевості не варто, щоб не викликати зневагу місцевих жителів.

В останні роки люди стали придумувати штучно прикмети, в яких відведено невелике місце і прокидалося рису. Так, є три варіанти розвитку подій:

Природно, тут діє один принцип - просипав рис, значить, доведеться його прибрати. Звідси варто виходити від сімейного стану та ситуації.

« попередня
наверх
наступна »

Коли краще віддавати борги?
Прикмета "голуб залетів на балкон & quo ...
Прикмета "втратити ланцюжок"
Що означають родимки на пальцях рук?
Прикмети на вінчання
Прикмета "втратити сережку"
Що означає родимка над губою?
Прикмети про снігурів
Прикмета "порвалися намиста"
Прикмета "втратити браслет"
Прикмети про хруща
Чи можна дарувати кактус?
Прикмета "бабка залетіла в будинок" ...
Прикмети про ворон
Прикмети визначення статі дитини
Прикмети про спатіфілума
© 2015-2022  wmn.pp.ua