на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Прикмета "ящірка в домі"

« попереднянаступна »

Головна » Прикмети » Прикмета "ящірка в домі"

У багатьох при вигляді ящірок виникають негативні емоції. Так чи інакше, це тварина зовні дуже нагадує змій в мініатюрі, але народна мудрість говорить, що ящірка - досить мудре тварина. У багатьох язичницьких віруваннях вона була покровителькою найрізноманітніших сфер людського життя - військової справи, родючості, плодючості, багатства, мудрости.

Протягом свого існування людство тонко помічає всі події, які тим чи іншим чином пов'язували з появою ящірки. Тому сьогодні існує безліч прикмет щодо цієї тварини. Особливо багато ознак про ящірку, яка заповзла в будинок. Наприклад, якщо в будинку проводять свою шлюбну ніч молодята, і в цей час з'явилося ця представниця живої природи, очікується, що спільне життя нової пари буде нетривалогоасфіксії і дуже нещасливою, але прикмета діяла лише в тому випадку, якщо молодь планувала жити в цьому будинку. У всіх інших випадках, якщо пара просилася на нічліг в чужий будинок, передбачення не збуваються. Тому в тих районах, де проживає дуже багато ящірок, молоді просили провести першу шлюбну ніч поза свого майбутнього житла.

Ящірка - непоганий провісник погоди на відміну від Гідрометеоцентру. У тому випадку, якщо тварина заповзало в будинок, очікувалося, що незабаром настане похолодання, навіть якщо ще й не прийшов сезон настання холодів.

Дуже поганою прикметою вважається, якщо тварина не просто заповзло в будинок, а ще й загинуло. Така подія передвіщає, що незабаром хтось із мешканців цього будинку помре. Ця сумна подія, як правило, відбувалося протягом найближчого року. Маги радять в цьому випадку негайно переїжджати з цього житла в інше і тоді, можливо, біда обійде будинок стороною.

Ящірка може і попереджати про можливі неприємності в майбутньому. Зазвичай це відбувається таким чином. Тварина проповзає в будинок, а дочекавшись, що хтось побачить її, негайно ретирується. Таким своєрідним способом тварина попереджає, що незабаром можливо на сім'ю, що мешкає в будинку, обрушаться які-небудь неприємності, причому наступити вони можуть абсолютно з будь-якого боку і в будь-який момент. Тому, якщо ви побачили ящірку в своєму будинку, будьте готові до неприємних подій. Приділіть особливу увагу здоров'ю, збереження майна, постарайтеся не вступати в конфлікти з оточуючими.

« попередня
наверх
наступна »

Прикмета "зламати ніготь"
Прикмета "береза ??біля будинку"
Прикмета "горобець вдарився у вікно" ...
Що означає родимка на лівому і на правому ...
Що означає родимка під пахвою?
Чи можна дарувати подароване?
Прикмети про троянди
Прикмети про чайок
Прикмети на Вознесіння
До чого свербить ступня?
Прикмета "роги в домі"
Прикмети при вагітності
Прикмети про чорну кішку
До чого свербить пупок?
Прикмета "плющ в домі"
Прикмета "пересолити їжу"
© 2015-2022  wmn.pp.ua