на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Прикмета "розсипати насіння"

« попереднянаступна »

Головна » Прикмети » Прикмета "розсипати насіння"

Будь прикмета придумана невипадково. Це результати спостережень безлічі людей і поколінь, внаслідок чого сьогодні існує стільки прийме, що, мабуть, можна знайти трактування будь-якої події, обставині. Навіть випадково розсипані насіння несуть прихований сенс. Що ж означає ця прикмета? Спробуємо розібратися.

Найбільш поширена думка про те, що це віщує швидке збагачення, причому ця подія може відбутися випадково, і людина навіть не буде припускати, що подібне скоро з ним станеться.

У багатьох країнах насіння вважаються символом родючості, багатства. Саме тому існує ритуал обсипати весільну процесію молодят насінням. Вважається, що в цьому випадку їх життя буде багатим, фінансово стабільною.

Деякі маги в тому випадку, якщо в сім'ї виникають постійні складнощі з фінансами, рекомендують провести такий ритуал. У ніч на молодий місяць розсипати насіння по всьому будинку і залишити їх до ранку. А потім акуратно зібрати, але ні в якому разі не викидати, а загорнути в мішечок і зберігати вдома. Це допоможе залучити в будинок енергію грошей, в результаті чого фінансове становище обов'язково налагодиться.

Існує і така прикмета. Якщо насіння були упаковані, запечатані, одним словом, перебували не в кишені або руці, це означає, що прибуток буде отриманий з якогось абсолютно неочікуваного джерела.

Особливо гарною прикметою вважається, якщо розсипати насіння в переддень Нового року. Це означає, що весь майбутній рік в сім'ї буде достаток. Крім цього подія передвіщає, що всі починання фінансового характеру будуть надзвичайно успішними. Тому, навіть якщо ви нічого не планували відкривати, варто задуматися про те, щоб втілити в життя будь-яку бізнес-ідею.

Є й повір'я щодо розсипаних насіння, яке віщує швидке поповнення в родині, причому діти не обов'язково з'являться неодмінно у господарів цього будинку. Малюки можуть народитися і у найближчих родичів пари, яка живе в цьому будинку.

У деяких джерелах зустрічається і така прикмета. Розсипані насіння на підлогу віщують, що людина, з якою це сталося, скоро закохається. І при цьому почуття обов'язково будуть взаємними.

Як бачимо, більшість ухвалить щодо розсипаних насіння носять виключно позитивний сенс. Тому не варто побоюватися цієї події. Воно не віщує жодних негативних подій. На відміну від багатьох інших повір'їв.

« попередня
наверх
наступна »

Прикмета "порвалися намиста"
Чи можна дарувати тапочки?
Чи можна вішати дзеркало навпроти вікна?
Прикмета "зламати ніготь"
Прикмета "молочай в домі"
До чого свербить ступня?
Прикмети на Яблучний Спас
Прикмета "впала фотографія зі стіни & qu ...
Прикмета "мертва птиця"
Чи можна дарувати подароване?
Прикмета "побачити веселку"
Прикмета "береза ??біля будинку"
Прикмета "знайти кільце"
Прикмета "знайти годинник"
Прикмета "стригти чоловіка"
До чого свербить шия?
© 2015-2022  wmn.pp.ua