на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Новорічна змія своїми руками

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Новорічна змія своїми руками

У всіх країнах прийнято прикрашати свій будинок перед настанням Нового року, і наша країна не є винятком. Красиві вироби з підручних матеріалів не тільки прикрашають інтер'єр квартири або будинку, але і несуть в собі заряд енергії та світлих думок, адже все що зроблено власноруч має тільки позитивну сторону.

Новий рік, це не тільки традиційна ялинка з подарунками під нею, хороводами та піснями, а й надія на те, що всі ваші найпотаємніші мрії знайдуть реальність. Навіть у дитячих гуртках ще задовго до новорічних свят починають займатися виготовленням різних виробів. І це не тільки традиційні новорічні іграшки та фігурки казкових персонажів новорічних казок, але і вироби, що зображують символ наступаючого Нового року. У нашому випадку це падлюка зображують змію, символ 2013!

Процес виготовлення такої вироби зовсім нескладний і під силу кожному. Матеріалом для виготовлення подібного шедевру може виступати кольоровий папір, фольга, фантики з під цукерок, різнобарвна тканина, і навіть гілки дерев. Додатковим плюсом буде вміння шити і в'язати, тоді ви зумієте зробити фігурку будь-якої складності і форми. Одним словом зробити змію можна за допомогою безлічі матеріалів і різних методів, ви навіть можете замість простої змії зробити саморобку у формі Змія-Горинича.

Не бійтеся фантазувати і втілювати задумане в життя, адже Новий рік саме той час, коли прийнято дарувати радість собі і своїм близьким. А що ще може принести таку радість, як усвідомлення вдало виготовленої новорічної іграшки!

Не варто соромитися у виборі матеріалу для виробів, наприклад, ви можете виготовити химерну змійку зі старих колготок і вати. Навіть прикрасивши гілку дерева, що нагадує за формою змію, ви зможете отримати оригінальну новорічну саморобку.

Адже важливо навіть не саме виготовлення новорічної падлюка, а той час, який ви витратите на її виготовлення в сімейному колі і в передчутті наступаючого 2013!

« попередня
наверх
наступна »

Як швидко розносити туфлі?
Як відмити шпалери?
Як пофарбувати тюль?
Ялинка з паперових серветок
Чим відрізняється мультиварка від аерогрилю?
Чому потіють пластикові вікна?
До чого горять вуха?
Як почистити хутряний комір?
Як розносити замшеве взуття?
Як чистити манго?
Як зшити покривало на ліжко?
Як почистити палас в домашніх умовах?
Як зібрати ртуть з підлоги?
Що подарувати на 50 років жінці?
Ялинкові іграшки з вати своїми руками
Як відіпрати масну пляму з одягу?
© 2015-2022  wmn.pp.ua