на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як прибрати запах з взуття?

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Як прибрати запах з взуття?

Всі з нас періодично стикаються з цією проблемою, але обговорювати методи її вирішення публічно не прийнято. І доводиться кожному виходити з цієї ситуації по-своєму, іноді в корені неправильними способами. Так що ж потрібно робити, щоб усунути неприємний запах з взуття? В першу чергу слід точно встановити причину його появи і, лише потім приступати до його виведенню.

Основна причина появи запаху може полягати в елементарному недотриманні загальноприйнятих правил гігієни. Ноги потрібно мити не менше двох разів протягом дня і тільки з милом, адже тільки воно здатне справитися з першопричиною запаху - бактеріями. Просте ополіскування водою не змиє їх.

Але нерідко навіть при дотриманні всіх правил гігієни неприємний запах не пропадає. У такому випадку слід пошукати причину його появи в чомусь іншому. Наприклад, якщо ви носите взуття не на вашу розміром, то шкіра ніг швидко потіє і, відповідно, виділяє неприємний запах. Також взуття повинна відповідати пори року. Якщо ж носити її не по сезону, то не виключено появи запаху поту. Рекомендується користуватися змінною парою взуття на роботі, адже перепад температури в приміщенні і на вулиці - істотний (особливо взимку) і, не змінюючи взуття, ви ризикуєте, що запах з неї дасть про себе знати!

Є люди, які страждають від підвищеного потовиділення. Саме для них питання про те, як позбутися запаху з взуття є актуальним завжди. З цією метою використовують спреї-дезодоранти, креми, спеціальні порошки, перебивають неприємний запах. Вони здатні приховати останній, але перешкоджати потовиділенню - не в змозі. Перед тим як лягти спати, використовувані кошти обов'язково змивають.

Не останню роль у цьому питанні відіграє і якість матеріалу, з якого була виготовлена ??взуття. Найгіршим варіантом вважається синтетика. Це ж відноситься і до носків, панчіх, які прийнято одягати під взуття.

Всі вищезазначені поради та рекомендації можна охарактеризувати як профілактику виникнення цього неприємного запаху, але їх не можна назвати заходами щодо його усунення. Ось кілька корисних порад, як вирішити проблему з запахом.

« попередня
наверх
наступна »

Як зберігати сушені гриби?
Як відіпрати плями від трави?
Як прати краватку?
Як розставити меблі в маленькій кімнаті?
Чи шкідливі пластикові вікна для здоров'я?
Як прати хутро?
Як очистити чайник від накипу лимонної кис ...
Кінь з пластикових пляшок своїми рукам ...
Новорічна зірка на ялинку своїми руками
Як почистити духовку?
Як з паперу зробити ялинку?
Ялинкові іграшки з макаронів своїми руками
Щоб не ковзала взуття
Як прикрасити стіну в кімнаті?
Як красиво упакувати квіти?
Як пришити паєтки?
© 2015-2022  wmn.pp.ua