на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як красиво нарізати ковбасу?

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Як красиво нарізати ковбасу?

Чим красивіше блюдо, тим більше воно збуджує апетит у людини. Це нехитре правило давно відомо досвідченим кулінарам, та й домогосподаркам теж. І щоб страва виглядало красиво і апетитно, багато йдуть на різні хитрощі наприклад, на його прикраса зверху нарізкою з фруктів і овочів. Але красивим можна зробити не тільки гаряче блюдо, але і звичайну нарізку, наприклад, ковбасну.

Але ще й потрібно вміти правильно порізати ковбасу, хоча нічого в цьому складного і немає. Якщо ви берете батон вареної ковбаси, то спочатку слід підчепити ножем її оболонку і акуратно видалити останню і тільки після цього приступати до нарізки ковбаси. Даний продукт слід нарізати трохи навскіс і не дуже тонкими шматочками, так як варена ковбаса не відрізняється міцністю і може розпастися на шматочки. Батон тонкої ковбаси, навпаки, слід нарізати тонкими скибочками, а ось товстий - спочатку ріжуть надвоє вздовж, а вже потім на шматки меншого розміру.

Напівкопчені ковбаси слід звільнити від зовнішньої оболонки, а потім починати нарізати. Роблять це навскіс, довгими і тонкими скибочками, а на блюдце викладають валиком або у формі рядів.

На столі буде добре виглядати страва, на якому у формі квадратів чи рядів буде розкладена ковбаса декількох сортів.

З вареної ковбаси можна приготувати різні прикраси для столу. Добре буде виглядати ковбаса, в середині якої буде знаходитися шматочок помідора. Для цього необхідна вирізати в тонкому гуртку вареної ковбаси шматочок у формі валика, а на його місце покласти помідор. Такий ковбасою можна прикрашати різні страви і салати.

Більш складні композиції можна створити за допомогою зубочисток (з'єднувати разом шматочки ковбаси) або при мощі зеленої цибулі (нанизувати на нього шматочки ковбаси).

« попередня
наверх
наступна »

Видалення накипу в чайнику
Як зменшити розмір кільця?
Кінь з пластикових пляшок своїми рукам ...
Як прати краватку?
Ялинка з паперових серветок
Як розставити меблі в маленькій кімнаті?
Як з паперу зробити ялинку?
Як почистити білу норку?
Як часто міняти постільну білизну?
Квіти з паперу своїми руками
Як чистити камбалу?
Як розтягнути замшеве взуття?
Як загадати сон?
Щоб не ковзала взуття
Що подарувати на 50 років жінці?
Як красиво нарізати сир?
© 2015-2022  wmn.pp.ua