на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як зробити ліхтар з гарбуза?

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Як зробити ліхтар з гарбуза?

Хеллоуїн - загадковий і містичний свято і важливу роль у створенні атмосфери цього свята грає інтер'єр. Всім відомо, що неодмінним атрибутом даного заходу є світильник з гарбуза. А зробити його дуже просто, при цьому знадобиться тільки гарбуз і мінімум інструментів.

Отже, що ж потрібно для створення ліхтаря з гарбуза? Перш за все, сама гарбуз. Вона повинна бути свіжою і стиглої, розмір і форму можна вибрати будь-яку, колір же повинен бути якомога яскравішим. Для вирізання кришки і пики знадобиться пара ножів з гострим і не дуже довгим лезом. Для удавленія м'якоті знадобиться ложка. Це може бути спеціальна ложка для морозива або звичайна столова ложка. Також знадобиться маркер для створення пики.

Обрану гарбуз потрібно гарненько промити і просушити. Перед роботою необхідно обов'язково застелити стіл клейонкою, що значно полегшить прибирання після закінчення роботи.

Після того, як всі приготування зроблені, можна приступати безпосередньо до створення ліхтаря. Для цього потрібно зрізати кришку ліхтаря, щоб згодом на гарбуз можна було поставити свічку. Зрізати верхівку з гарбуз потрібно обов'язково під кутом, щоб зріз був конусоподібним. Інакше після видалення м'якоті з гарбуза кришка не буде триматися і провалиться всередину ліхтаря. Далі потрібно видалити всю м'якоть з гарбуза, що можна зробити руками або ложкою.

Наступний етап - найвідповідальніший. За допомогою тонкого маркера потрібно нанести на гарбуз зображення пики. Вирізати пику треба дуже акуратно, при цьому краще віддати перевагу ножу з коротким і гострим лезом.

Тепер ліхтар практично готовий, залишається лише подбати про освітлення ліхтаря. Найпростіший спосіб - це використання свічок. Для цього потрібно в невеликий скляний стаканчик помістити кілька свічок і встановити стакан на дно гарбуза. Якщо вдасться знайти світлодіодний ліхтарик, що працює від батарей, можна просто покласти його на дно гарбуза. У кожному будинку є новорічна гірлянда, знайти їй застосування можна і при створенні ліхтаря. Але в цьому випадку необхідно зробити невеликий отвір в дні гарбуза для проводу. Гірлянда намотується на скляну банку відповідного розміру, при необхідності гірлянду можна закріпити скотчем.

Такий ліхтар завдяки одній старовинній ірландської легендою отримав назву ліхтар Джека. Згідно з цією легендою Джек, який обдурив Диявола, не потрапив в Пекло, а й в Раю випивака не був потрібен. Тому після смерті він приречений блукати по світу з ліхтарем у вигляді гарбуза з тліючим вуглиною всередині.

« попередня
наверх
наступна »

Як розставити меблі в маленькій кімнаті?
Як помити жалюзі?
Як часто міняти постільну білизну?
Видалення накипу в чайнику
Як відіпрати плями від трави?
Як зберігати буряк?
Як почистити білу норку?
Скатертина своїми руками
Як відіпрати кров?
Як відрізнити помилковий гриб?
Ялинка з паперових серветок
Як почистити духовку?
Як зав'язати шарф на куртку?
Як красиво упакувати квіти?
Вироби з шишок своїми руками
Ялинкові іграшки з макаронів своїми руками
© 2015-2022  wmn.pp.ua