на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як правильно вибрати кросівки для бігу?

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Як правильно вибрати кросівки для бігу?

Для повного комфорту при бігу і щоб не нашкодити своєму здоров'ю потрібно, насамперед, визначитися з вибором кросівок. Адже якщо вас щось буде турбувати, від бігу ви не отримаєте нічого позитивного. Навпаки, ви навіть можете собі принести шкоду, використовуючи неправильну неякісне взуття, адже біг - це велике навантаження на хребет. А якщо поставитися до вибору взуття неуважно, то можна отримати вагомі проблеми.

Так як правильно вибрати кросівки для бігу? Найкращими кросівками вважаються ті, які володіють спеціальною підошвою з амортизацією, яка дозволяє зробити біг найбільш комфортним і безпечним. Дивіться, щоб ваші кросівки були легкими. Потрібно керуватися в першу чергу їх якістю, а не дизайном. Вибираючи кросівки, зігніть їх. Вони повинні швидко повертатися у вихідне положення і бути еластичними і гнучкими. Не забувайте про фіксацію вашої ноги всередині кросівка в області голеностопа, а також і всієї стопи. Взуття для бігу не повинна бути на липучках або застібках, виключно шнурках. Для правильного розподілу ваги вашого тіла вибираєте кросівки зі спеціальною устілкою. У дорогих і якісних кросівках така повинна бути присутня. Подивіться на протектор обираних вами кросівок і подумайте, де ви будете в них займатися. Від цього буде залежати, яка підошва вам підійде. Адже вам потрібно хороше зчеплення і щоб ваші кросівки не стерлися після перших двох пробіжок. Дотримуйтесь розмір, не беріть кросівки, якщо ви відчуваєте, що вони вам тиснуть. Але цілком можете взяти на розмір більше. Таким чином туди зможе надходити повітря, що забезпечить більший комфорт.

І звичайно тепер можна приділити час дизайну вашого взуття, адже кожному б хотілося, щоб на нього звертали увагу і бачили його гарні кросівки. І самому приємно, коли у тебе на ногах хороша якісна взуття. Як правило, кросівки, що відповідають всім перерахованим вище вимогам, мають хорошу ціну, так як в основному випускаються провідними марками спортивних товарів, але зате майже всі вони мають оригінальний дизайн і повністю відповідають запитаним грошам, тобто співвідношення ціни і якості в нормі.

А це, мабуть, важливий аспект при виборі спортивного взуття, так як не кожен може собі дозволити сильно дорогі кросівки, але кожному хотілося б забезпечити комфорт ногам. Займайтеся спортом і будьте здорові!

« попередня
наверх
наступна »

Як зшити тапочки своїми руками?
Чищення ковроліну в домашніх умовах
Догляд за замшевим взуттям
Як відрізнити помилковий гриб?
Як розставити меблі в маленькій кімнаті?
Що подарувати на 50 років жінці?
Як зробити дистильовану воду?
Колір шпалер для кухні
Якщо розбилася люмінесцентна лампа
Як вибрати пароварку
Як зробити кінь з паперу?
Прикраса тортів фруктами
Як видалити лак для нігтів з одягу?
Новорічна ялинка-картинка
Чим мити лінолеум?
Як користуватися пароваркою?
© 2015-2022  wmn.pp.ua