на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як зробити конверт для грошей своїми руками?

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Як зробити конверт для грошей своїми руками?

Якщо ви збилися з ніг у пошуку подарунка для друга, знайомого, родича або ж на пошуки зовсім немає часу, завжди є запасний варіант. Дарувати гроші в нашому суспільстві цілком природно. Насправді у багатьох випадках це полегшує завдання не тільки дарує, але і тому, власне, кому цей подарунок призначений. Інше питання, як цей дар піднести?

На щастя друкована промисловість подбала про те, щоб полегшити вам і це завдання. Яскраві і барвисті листівки-конверти - гарне доповнення до купюри будь-якого номіналу. Але, повірте, куди приємніше буде отримати грошовий подарунок у конверті, який ви зробите своїми руками.

Отже, як зробити конверт для грошей просто і швидко?

Картон, клей і кольоровий папір - це те, що завжди можна взяти в борг у своїх діточок або ж купити в будь-якому магазині, що торгує канцелярією. Лист картону, складений втричі, стане відправною точкою для будь задумки. Складати картон необхідно всередину. Для того щоб зробити це акуратно, уникаючи зайвих вигинів, заміряйте картонний лист лінійкою, розділіть на три частини, поставивши невеликі мітки всередині майбутнього конверта. Використовуйте двосторонній картон, щоб конверт мав акуратний вигляд і зовні, і всередині. Краї конверта акуратно склейте, залишаючи вільною верхню частину - клапан. Якщо конверт вийшов занадто довгим, зайвий край можна відрізати.

Власне тепер починається творчість. Прикрасьте клапан конверта будь-яким з доступних вам способом. Наприклад, складіть колаж зі старих фотографій, який можна обробити в спеціальній програмі на комп'ютері, надрукувати на кольоровому принтері і просто наклеїти. А, можливо, ви все літо збирали і сушили квіти, з яких тепер можете скласти еко-композицію, наклеївши її на поверхню конверта. До речі кажучи, для декорування конверта можна використовувати практично все - мережива, стрічки, шматочки тканини, гудзики, кольорові нитки, намисто, паєтки. Якщо ви добре малюєте, ніщо не може перешкодити вам намалювати невеликий сюжет або зробити красиву напис з привітаннями.

Якщо ваше хобі - вишивка хрестом або гладдю, можна вишити сюжет або поздоровлення, використовуючи облямівку, яку потім просто наклеїти на картонну поверхню.

Дуже оригінально виглядають в'язані конверти. Основу, як завжди, складе картон, який складається в пов'язаний мішечок на зав'язках. Сам же мішок можна декорувати намистом, каменями або облямівкою.

Загалом, творите, і у вас неодмінно вийде здивувати дорогої людини не тільки вмістом, а й самим конвертом!

« попередня
наверх
наступна »

Як зберігати буряк?
Як відіпрати плями від трави?
Щоб не ковзала взуття
Новорічна зірка на ялинку своїми руками
Квіти з пластикових пляшок своїми руками
Як розставити меблі в маленькій кімнаті?
Як вибрати пароварку
Як прати краватку?
Як відмити шпалери?
Як чистити камбалу?
Як очистити чайник від накипу лимонної кис ...
Що подарувати на 50 років жінці?
Як зв'язати бере гачком?
Як почистити духовку?
Як почистити білу норку?
Як зменшити розмір кільця?
© 2015-2022  wmn.pp.ua