на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як вивести коректор з одягу?

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Як вивести коректор з одягу?

Багато років тому людство придумало відмінний засіб, що допомагає заштрихувати помилки в роздрукованому тексті. Називається воно в народі «коректор». Разом з такою корисною функцією засіб володіє й істотним недоліком - важко виведеними плямами на одязі від них, адже в процесі роботи з коректором поставити їх дуже просто.

Якщо подібна прикра ситуація сталася і з вами, зневірятися не потрібно. Існує кілька цілком доступних і дієвих засобів, що допомагають впоратися з такими забрудненнями.

Перед тим, як використовувати той чи інший препарат, необхідно з'ясувати, з чого був зроблений коректор, а точніше яка складова лежить в його основі.

Найлегше відпираються плями від водного коректора. Щоб позбутися плями, достатньо лише попередньо запрати забруднення звичайним господарським милом. Після цього провести стандартну прання.

Позбутися від плями, залишеного від спиртового коректора, допоможе будь підручний засіб, яке також має спиртової складу, а саме одеколон, горілка, спирт і так далі. На ватний диск слід крапнути кілька разів підібраним складом. Потім цим диском акуратно протирають місце забруднення. Після цього відразу ж можна переходити до прання речі. Пляма гарантовано відійде.

Найскладніше впоратися з коректором на основі розчинника. Особливо проблематично буде реанімувати річ, якщо вона виконана з делікатних тканин. Так як подібне пляма є стійким, боротися з ним доведеться активними засобами, наприклад, гасом, бензином, ацетоном. А вони в свою чергу можуть негативно вплинути на структуру тканини, тому, якщо пляма посаджено на виріб з ніжних фактур, попередньо слід спробувати, як діє засіб на який-небудь непомітною частини речі.

Для видалення плями від коректора на основі розчинника на місце забруднення слід нанести краплю одного з перерахованих вище засобів. Щоб компонент подіяв, його необхідно потримати на протязі півгодини. Після цього оброблену частину простіривають під проточною водою, а потім річ ??перуть повністю звичним способом.

Якщо пляма поставлено коректором зі стрічкою-роликом, одяг необхідно попередньо замочити в теплому мильному розчині на 40 хвилин. Після цього наряд витягують з води, віджимають і просто видаляють стрічку. Після замочування вона обов'язково швидко відклеїться, потім річ ??перуть як звичайно.

« попередня
наверх
наступна »

Як почистити біле хутро?
Як очистити чайник від накипу лимонної кис ...
Чи шкідливі пластикові вікна для здоров'я?
Як почистити білу норку?
Як помити жалюзі?
Новорічна зірка на ялинку своїми руками
Квіти з паперу своїми руками
Як видалити лак для нігтів з одягу?
Як розтягнути замшеве взуття?
Як часто міняти постільну білизну?
Як прати краватку?
Як розставити меблі в маленькій кімнаті?
Щоб не ковзала взуття
Кінь з пластикових пляшок своїми рукам ...
Квіти з пластикових пляшок своїми руками
Як почистити шкіряні рукавички?
© 2015-2022  wmn.pp.ua