на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як упакувати букет в органзу?

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Як упакувати букет в органзу?

Кожен з нас прекрасно розуміє, що від того, як упакований букет залежить багато чого, проте більшість з нас цього робити просто не вміє! Саме тому ми вважаємо за краще купувати готові букети, хоча даремно, можна і самому навчитися їх упаковувати!

Дуже красивими і оригінальними виходять букети, упаковані в органзу. До того ж органза, як пакувальний матеріал для квітів використовується порівняно недавно.

Що таке органза?

Це трохи жестковатая напівпрозора тканина, відтінки якої можуть бути різноманітними. Завдяки своїй жорсткості цей матеріал чудово тримає форму і при розрізанні не обсипається. Різноманітність відтінків дозволяє використовувати даний матеріал абсолютно для будь-яких кольорів.

Не варто забувати, що в такій «багатий» матеріал краще упаковувати більш благородні рослини, адже для польових квітів вона рідко підходить. За бажанням органзу можна використовувати в поєднанні з сіточкою або звичайною плівкою.

Підібравши потрібний відтінок, визначитеся, чи будете ви упаковувати відразу цілий букет або кожна квітка окремо. Наріжте органзу квадратами зі стороною 20 см (для кожної квітки) і візьміть один великий клапоть органзи (1,5 метра) для всього букета.

Маленькі клаптики складаємо вдвічі і згином зовні згортаємо «кульок», в який поміщаємо бутон і гілку будь-якого красивого декоративного рослини. Знизу обмотуємо щільною ниткою. Оформляємо так кожна квітка. Після беремо їх в руки і, відрізаючи ніжки, формуємо висоту майбутнього букета. Квіти з'єднуємо між собою скотчем, а після обмотуємо щільною гофрованої папером, її колір повинен бути на кілька тонів темніше кольору органзи, закріплюємо. Відкладаємо вбік.

Основний клапоть по верхньому краю за допомогою степлера прикрашають декоративною стрічкою, відтінок якої на тон темніше тону органзи. Обгортають всієї тканиною букет так, щоб верх був вільний, а біля основи потрібно щільно стягувати. У вас повинні вийти невеликі защипи. У підстави щільно закріплюємо.

Після букет потрібно прикрасити. Органзу розправляють, укладаючи її хвилями. За допомогою степлера і скоб можна надати форму складок або воланів. Можна прикрасити намистинками. Особливо потрібно виділити край букета, зазвичай на нього кріплять об'ємний бант і яскраву атласну стрічку. На один з кольорів зверху «саджають» декоративного метелика або що-небудь подібне. З прикрасою постарайтеся не переборщити, все має бути в міру.

« попередня
наверх
наступна »

Ялинка з паперових серветок
Якщо розбилася люмінесцентна лампа
Латки на джинсах
Як зберегти березовий сік?
Як зшити покривало на ліжко?
Як почистити клавіатуру на ноутбуці?
Як почистити чорнобурку?
Як чистити манго?
Чому потіють пластикові вікна?
Як стерилізувати банки в мікрохвильовці?
Як розносити замшеве взуття?
Як очистити замшу від солі?
Видалення накипу в чайнику
Об'ємна сніжинка своїми руками
Новорічна змія своїми руками
Як складати сорочку?
© 2015-2022  wmn.pp.ua