на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Гірлянда з осіннього листя своїми руками

« попереднянаступна »

Головна » Домашні хитрощі » Гірлянда з осіннього листя своїми руками

Осіннє листя особливо красиві і так хочеться насолодитися соковитими фарбами не тільки на вулиці. Гірлянди з осіннього листя - прекрасна прикраса для дошкільних і шкільних установ, офісів, торгових відділів і навіть житлових приміщень. Вишукана гірлянда з осіннього листя продовжить яскравість йдуть теплих днів. Декор з листя перетворить будь-яке приміщення в осінній зал красуні осені.

Для цікавих виробів можна використовувати листя різних дерев і чагарників, можна використовувати кольоровий папір різної фактури. Творчий процес принесе незабутню насолоду, особливо якщо в ньому будуть брати участь всі члени сім'ї.

Гірлянда - це не тільки новорічна прерогатива. Соковиті кленові листочки упереміш з каштановим перетворять вітальню кімнату.

Для приготування такого прикраси слід знайти самі велике листя осіннього дерева, покласти між листям товстої книги і витримати кілька днів. На вулиці підібрати кілька сухих гілок і купити натуральний джгут. До гілці прив'язати кінець джгута (25-30 см), інший кінець прив'язати до хвостика листочка. На гілці розмістити кілька підвісок. Вийшло оригінальна прикраса-гірлянда у вигляді панно. Такий виріб відмінно підійде для кухні або просторій лоджії.

Гірлянду з листя для прикраси вітальні або сходи можна зробити з тих же осінніх листочків і новорічної гірлянди з маленькими ліхтариками.

Приготувати різнобарвні листя розміром з долоню і більше. Їх необов'язково висушувати, оскільки природний вигнутий вигляд додасть якусь родзинку осінньому прикрасі. Вибирати треба листочки різних порід дерев і чагарників. Окремо розкласти по квітам. Приготувати довгу гірлянду і тонкий дріт, порізану на шматочки. На відстані один від одного 5-10 сантиметрів прикріпити до гірлянді листочки. Робити це треба дротом, акуратно проткнув у хвостика і прикрутивши до самої гірлянді. Треба намагатися розмістити листя так, щоб ліхтарики були прикриті листю, а провід був зеленого або коричневого кольору. Розподіливши по всій довжині листя, гірлянду закріпити за допомогою скотча до вікна або по перилах сходах. Якщо таку гірлянду включати в мережу, то лампочки додадуть додатковий осінній шарм прикрасі. Для пишності гірлянди треба пов'язувати кілька листів між собою і букетом кріпити до дроту.

« попередня
наверх
наступна »

Як зібрати ртуть з підлоги?
Як стерилізувати банки в мікрохвильовці?
Чи можна дарувати годинник на день народження?
Як зробити бантик з стрічки?
Як почистити килим в домашніх умовах?
До чого горять вуха?
Об'ємна сніжинка своїми руками
Як відрізнити помилковий гриб?
Як пофарбувати тюль?
Як швидко розносити туфлі?
Як почистити клавіатуру на ноутбуці?
Як змити зеленку з шкіри?
Чи шкідливі пластикові вікна для здоров'я?
Чому потіють пластикові вікна?
Як швидко висушити одяг?
Якщо розбилася люмінесцентна лампа
© 2015-2022  wmn.pp.ua