на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Баклажани в соєвому соусі на зиму

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Баклажани в соєвому соусі на зиму

Оригінальні та апетитні страви китайської кухні з кожним днем ??все більше і більше завойовують наші серця і це не дивно, так як наші, вітчизняні нам вже давно приїлися своєю одноманітністю, а от китайські дивують яскравим незабутнім смаком, чудовим ароматом і захопливою зовнішнім виглядом. Проте мало хто знає, що приготувати таку їжу можна і в домашніх умовах, заощадивши при цьому кошти, адже більшість рецептів прості в приготуванні і не вимагають практично ніяких фінансових витрат.

Отже, давайте ж подивимося, як приготувати баклажани в соєвому соусі на зиму.

Інгредієнти:

Складові для соусу:

Покрокова інструкція:

  1. Баклажани промиваємо під проточною водою, сушимо їх, після чого нарізаємо великими шматочками. Так, наприклад, спочатку поділяємо овоч поперек, на дві половини, після чого кожну половину уздовж на 4 частини. Якщо ж баклажани мають товсту шкірку, рекомендується видалити її за допомогою гострого ножа.
  2. Морквину очистіть від шкірки, промийте і наріжте тонкою соломкою. Можна використовувати спеціальну тертку, яка призначена для приготування моркви по-корейськи.
  3. Цибулю і часник очистіть від лушпиння. При цьому цибулю потрібно нарізати кільцями, а часник - на дольки поперек.
  4. Тепер приступайте до нарізки болгарського перцю. Фахівці рекомендують використовувати перець різних кольорів, завдяки цьому блюдо вийде на вигляд апетитніші.
  5. Соняшникова олія розігрійте в сковорідці. Потім викладіть туди баклажани, обсмажуйте їх близько 4-х хвилин.
  6. Додайте вказану кількість цукру, обсмажте його разом з овочем. Додайте в цибулю, моркву і обсмажте всі інгредієнти 2 хвилини.
  7. У каструльку покладіть 0,5 ложки імбиру, оцет, соєвий соус, перець, часник і мускатний горіх. Все це слід смажити протягом 2-х хвилин.
  8. У склянку наберіть воду, додайте крохмаль і добре все перемішайте. Але врахуйте, зробити це потрібно так, щоб не було грудочок. Додайте в сковорідку.
  9. Після того як крохмаль "схопиться", зніміть ємність з плити.
  10. Розкладіть салат по банках і закупорте кришками.

Така їжа є однією з найпопулярніших в Китаї. Тому не відмовляйте собі в такому ласощах, побалуйте себе і своїх рідних.

« попередня
наверх
наступна »

Як маринувати патисони?
Як запекти буряк в духовці?
Як прикрасити торт ягодами?
Як сушити яблука в духовці?
Паштет з курки з грибами
Паштет з хека з оливками
Елеш з куркою
Піца з артишоками
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Страви з болгарського перцю
Ікра з баклажанів
Долма з виноградного листя
Страви з кислого
Як засолити форель в домашніх умовах?
Як приготувати зефір?
Що приготувати з мідій?
© 2015-2022  wmn.pp.ua