на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Консервовані помідори часточками з цибулею

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Консервовані помідори часточками з цибулею

Кожна господиня хоче приготувати на зиму не просто солоні і мариновані помідори в банках, а що-небудь особливе. Наприклад, можна законсервувати нарізані часточками помідори з цибулею і соняшниковою або оливковою олією. Дивовижна закуска! Якщо подати її з вареною картоплею, щедро посипаною кропом, то похвалу гостей ви точно заслужите. Ми представляємо оригінальний рецепт приготування помідорів. Нарізані помідори, цибулю і рослинне масло робить не просто помідори, а справжнісінький салат, який можна ставити взимку на святковий стіл. Відповідно гості будуть просити рецепт приготування цієї незвичайної закуски, а ви приготували цілих 8 банок по одному літру.

Для консервування помідорів часточками з цибулею та олією знадобляться 4 кілограми зрілих помідорів і 4 великі цибулини. Непогано додати 5 середніх болгарських перчиком і 1 пучок петрушки. Води знадобиться 3 літри і склянку звичайного або виноградного оцту. Масла потрібно небагато - всього півсклянки. Цукрового піску треба 8 столових ложок, а солі - 3 ложки, 8 штучок гвоздики і 32 горошини чорного перцю і стільки де запашного перцю. І в кінці знадобиться 8 аркушів лаврового листа.

Готувати цю апетитну закуску не 5 хвилин, тому приготуйтеся до копіткій праці приблизно на 2-3 години. Для початку треба подумати про тарі. Банки повинні бути ідеально чистими і після того як ви в цьому переконаєтеся, поставте їх на рушник, щоб вода стекла. У вже сухі банки покласти 1 гілочку петрушки і перець (той і інший).

Очищаємо цибулю і перець, після чого нарізаємо їх кільцями і кладемо в банки. Помідори ріжемо на дольки і щільно укладаємо їх щільно в банки. Банки треба періодично струшувати, але тиснути на помідори не варто, треба, щоб вони залишилися красивими часточками.

Готувати маринад просто. Воду треба закип'ятити, насипавши в неї цукор і сіль, потім розсіл треба остудити до 40 ° С. Після додаємо у воду оцет і масло. Маринад треба добре перемішати. Потім маринад потрібно залити акуратно в банки, трохи не доливаючи до країв. Потім банки треба простерилізувати. Спосіб вибирайте самі і герметично закриті кришками банки поставте в прохолодне місце. На зиму їх можна поставити в льох або зберігати просто в прохолодному місці. У холодильнику банки тримати необов'язково, тому що добре стерилізовані банки можуть без проблем зберігатися в прохолодному місці цілий рік.

« попередня
наверх
наступна »

Як приготувати манти без мантоварки?
Як прикрасити торт ягодами?
Свиняча шийка в духовці
Як приготувати шампіньйони в духовці?
Як приготувати стручкову квасолю?
Як зварити холодець?
Як варити заморожені креветки?
Як приготувати цукровий сироп?
Як приготувати солянку з капусти?
Страви з болгарського перцю
Як посмажити м'ясо на сковороді?
Елеш з куркою
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Як приготувати філе минтая?
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Як приготувати вівсяне печиво?
© 2015-2022  wmn.pp.ua