на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Кулінарні рецепти » Грибна ікра з помідорами на зиму
Всі ми знаємо про те, що вересень - відмінна пора для приготування останніх заготовок на зиму. Саме в цьому місяці роблять дуже смачні салати та ікру з грибів, яка доповнює найрізноманітніші страви, роблячи їх смак воістину оригінальним і незабутнім. Грибну ікру можна подавати і на святковий стіл у вигляді закусці. Повірте, такі ласощі «зникне» зі столу як найбільш ласий шматочок вже через кілька хвилин.
Для того щоб приготувати грибну ікру з помідорами на зиму, вам знадобляться такі інгредієнти:
Покрокова інструкція:
Для приготування ікри підходить будь-який сорт грибів - починаючи від улюблених багатьма білих і закінчуючи трубчастими. Однак, як показує практика, найбільш смачною вона виходить з капелюшків. Зверніть увагу і на те, що приготувати таку консервацію можна і з сушених грибів. Тільки в даному випадку їх потрібно замочити на 8-10 годин у чистій воді і вже тільки після цього приступати до приготування.
Ікру можна їсти відразу або ж закочувати в банки. Також деякі господині накривають ікру листям хрону. Але, як би там не було, консервацію слід зберігати в прохолодному темному місці. Так, наприклад, в погребі чи холодильнику.
Якщо вам ніколи не доводилося заготовлювати грибну ікру на зиму, не варто відмовлятися від цієї затії, побоюючись, що вона у вас не вийде, адже вона дуже проста в приготуванні, не вимагає великих витрат часу і грошей. Тому можете сміливо приступати до цього захоплюючого заняття. Приготувавши таку заготовку один раз, ви будете із задоволенням готувати її щороку.
« попередня | наступна » |