на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Кулінарні рецепти » Сливовий соус до м'яса
Всі ми знаємо про те, що соуси відмінно доповнюють м'ясні страви, надаючи їм особливі смакові нотки. З його допомогою можна легко змінити загальне сприйняття їжі, адже незвичайний яскравий смак соусу по-новому розкриває перед нами всю смакову гаму, допомагаючи знову і знову насолоджуватися нашими улюбленими стравами.
Зверніть увагу на те, що є безліч видів соусу, які можна закочувати на зиму. Одним з таких є вершковий соус, який користується особливою популярністю на Кавказі. Місцеві жителі готують його з кислих і недозрілих сортів. Ми ж сьогодні приготуємо його з темних слив. Не слід забувати і про те, що в залежності від сорту кінцевий результат може вийти більш солодким або ж кисліше.
Інгредієнти:
Покрокова інструкція:
Вершковий соус відмінно поєднується з гарячими бутербродами, смаженим м'ясом, шашликом. Тому, зробивши таку заготовку на зиму, ви отримуєте паличка-виручалочка, яка доповнить страви і урізноманітнює ваш стіл. Повірте, таку смакоту ви не купите в жодному магазині. Саме через це дана заготівля прекрасно підійде для тих господинь, які звикли балувати себе і своїх рідних оригінальними незвичайними стравами.
Смачного!
« попередня | наступна » |