на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Кулінарні рецепти » Варення з агрусу з лимоном без варіння
Аґрус - це безцінна ягода, яка по праву вважається справжнім джерелом вітамінів і мінералів. Саме через це його вирощують практично в кожному дворі. Однак сезон дозрівання ягоди занадто малий, щоб сповна насолодитися цим бездоганним смаком. Це є головною причиною, яка штовхає нас встигнути зробити з нього найрізноманітніші заготовки на зиму. Ось кілька рецептів, які не вимагають варіння і дозволяють зберегти всі вітаміни та мікроелементи, які містяться в агрус. Плюс до всього таке варення зберігається дуже довго - близько двох років. Тому можете сміливо заготовлювати багато баночок цієї смакоти.
Інгредієнти:
Покрокова інструкція:
Ягоди агрусу необхідно перебрати, промити в чистій воді і видалити плодоніжки. Промийте лимон. Ягоди і лимон подрібніть за допомогою м'ясорубки.
У кашку додайте цукор і добре перемішайте інгредієнти. Залиште на чотири години до повного розчинення цукрового піску. Після закінчення зазначеного часу розкладіть в банки, і закрийте їх кришками.
Час приготування займає близько однієї години. Зберігати такі ласощі необхідно в льосі, підвалі або холодильнику.
Інгредієнти:
Покрокова інструкція:
Смачного!
« попередня | наступна » |