Як посмажити печериці?

Реклама спонсора
» Кулінарні рецепти

Як посмажити печериці?
Рецептів, за якими можна приготувати ці гриби, є маса, але більшість з них розрахована на гурманів, так як смак у печериць досить специфічний і може припасти не до смаку недосвідченій людині. Але є рецепти, за якими можна готувати гриби для будь-якої людини, і один з таких рецептів - це смажені шампіньйони в сметані.
 
Для того щоб посмажити печериці вам знадобляться: 1 цибулина, 1 помідор, пара зубчиків часнику, 1 перець болгарський, 1 морква, 50 г свинячого сала, сметана - 5 ст. л., чорний перець, сіль, свіжа зелень і, звичайно ж, самі гриби - 500 г.
 
В першу чергу гриби добре миють, і краще це робити під проточною водою. Для приготування страви намагайтеся відбирати гриби меншого розміру, ніж вони менші, тим смачніше буде блюдо. Помиті гриби кладуть у каструлю і відварюють хвилин 20 в трохи солоній воді.
 
Болгарський перець та цибулю нарізають у формі півкілець, моркву соломкою середнього діаметра, а помідори у формі часточок. Беруть сковороду і кладуть на неї сало, весь жир витоплюють, а шкварки прибирають. У розтоплене сало висипають цибулю і пасерують його до прозорого стану. Потім додають помідор, моркву і перець і накривши кришкою тушкують близько 5 хвилин. Так, і, звичайно ж, не забудьте посолити!
 
Відварені печериці пересипають на друшляк і, давши стекти воді і трохи остудивши їх, нарізають часточками, чим тонше, тим краще. Нарізані гриби додають на сковороду і перчать і солять за смаком, також у цей час додають сметану. Накривають кришкою і тушкують приблизно 20 хвилин. Час від часу перемішуйте масу і при необхідності додавайте воду.
 
На останньому етапі приготування потрібно додати посічену зелень (підійде будь-яка, головне щоб вона була свіжа) і часник. Додавши ці інгредієнти, підливають трохи соняшникової олії, оскільки напевно до цього часу вологи у страві залишиться небагато. Кришку знімають і продовжують смажити на відкритому вогні 5-10 хвилин.
 
Цю страву можна подавати на стіл у поєднанні з картопляним пюре, або овочевим салатом.

Як зробити морозиво з молока?
Як приготувати капучіно в домашніх умовах ...
Як варити яловичу печінку?
Як приготувати чак чак?
Як приготувати рис для ролів?
Що приготувати зі свинячої вирізки?
Як приготувати вівсяне печиво?
Як приготувати заморожені кальмари?
Як засолити форель в домашніх умовах?
Що можна приготувати з гарбуза?
Мастика в домашніх умовах
Як готувати заморожені опеньки?
Що можна приготувати з печива?
Як посмажити печериці?
Терпуг, запечений в духовці
Як приготувати горбушу в духовці?
Меню сайту