на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Маринад для шашлику зі свинини з майонезом

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Маринад для шашлику зі свинини з майонезом

Все частіше і частіше кулінари, готуючи маринад для шашлику, оцет замінюють майонезом. Смак такого маринаду ніжніший і ароматний, адже до складу майонезу входять яйця і рослинна олія. Процес маринування м'яса в такому маринаді не такий швидкий, як в оцті (незгірш 6-ти годин), але шашлик просочується дуже добре і виходить більш соковитим і м'яким. Як замаринувати свинячий шашличок в майонезну соусі, розповідається в рецептах, представлених в статті далі.

Маринад для шашлику з майонезом: класичний рецепт

Для замочування 2 кг свіжого свинячого м'яса знадобиться такий продуктовий набір:

Приправу для шашлику можна замінити будь-якими улюбленими вами спеціями.

Приготування:

Лук очищаємо від лушпиння і нарізаємо кільцями. У миску кладемо цибулю, насипаємо спеції та сіль, виливаємо майонез. Перемішуємо маринад руками або дерев'яною ложкою. Залишаємо соус настоятися протягом 10 хвилин, щоб цибуля пустила сік.

У каструлю викладаємо шар м'яса, а зверху поливаємо його маринадом. Таким чином чергуємо шари м'яса і маринаду.

Накриваємо посудину кришкою і залишаємо в прохолодному місці настоюватися не менше 6 годин.

Маринад для шашлику зі свинини з майонезом і гірчицею

Ароматний, пікантний і дуже апетитний на вигляд виходить маринад, рецепт якого представлений далі. А родзинкою цього соусу є "ансамбль" майонезу і гірчиці. Ці продукти надають маринаду красивого золотистого відтінку і дуже приємний аромат.

Для маринування 1 кг свинини готуємо наступні продукти:

Необхідні дії:

У мисочці перемішуємо майонез і гірчицю. Додаємо до них спеції та сіль. Лук очищаємо від лушпиння і подрібнюємо кільцями.

М'ясо, нарізане шматочками, викладаємо в один шар у каструлю. Зверху кладемо кружальця цибулі. Поливаємо заготовку маринадом. Чергуючи шари продуктів в такій послідовності і далі. Залишаємо шашлик маринуватися під закритою кришкою в прохолодному місці протягом 6-10 годин.

Під час приготування шашлику на шампурах між шматочками м'яска володіємо кільця цибулі.

« попередня
наверх
наступна »

Як смажити яловичу печінку?
Скільки запікати курку в духовці?
Страви з сушених грибів
Шоколадний мус з ромом
Як зварити суп з шампіньйонів?
Копчення м'яса в домашніх умовах
З чого роблять шоколад?
Страви з кислого
Свинина у фользі, запечена в духовці
Страви з пікші
Як приготувати вівсяне печиво?
Минтай зі сметаною в духовці
Що подати до кави?
Як солити сьомгу?
Як збити вершки з цукром?
Як приготувати сметанне желе?
© 2015-2022  wmn.pp.ua