на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Гострі баклажани по-корейськи на зиму

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Гострі баклажани по-корейськи на зиму

Ікра баклажанна - це класика і одночасно шедевр кожної господині, але з "синенькі" можна приготувати безліч смачних заготовок на зиму. Наприклад, баклажани по-корейськи. Ця страва виходить гострим і одночасно пікантним. Приготувати таку закачування можна за різними рецептами, залежно від гостроти, смаку готового блюда, але склад інгредієнтів повинен залишатися незмінним, оскільки від цього залежить смак закуски.

Інгредієнти:

Приготування:

Підготовку овочів починають з моркви. Її чистять, споліскують і натирають на терці у формі соломки. Морквяні масу заливають окропом так, щоб вона повністю опинилася під водою. Миску з морквою накривають кришкою і залишають до охолодження. Коли вода в мисці стане холодною, морква відціджують і перекладають у більш глибоку ємність.

Тепер черга підготовки інших овочів за рецептом: перець очищають від насіння і плодоніжки, цибуля «роздягають». Очищені овочі нарізають тоненькою соломкою і змішують з морквою.

Баклажан ретельно миють у воді, після чого його розрізають уздовж, а після ножем нарізають кільцями. Перед подальшим використанням підготовлений баклажан проварюють у підсоленій воді для видалення гіркуватого смаку (стандартна процедура для цього овоча). Коли кільця баклажанів будуть готові, їх виймають з води шумівкою, остуджують і злегка віджимають, видаляючи надлишки рідини. Тепер баклажан відправляють в ємність до інших підготовленим раніше овочам.

В окремому посуді готують гостру заправку для баклажанів. Зробити її потрібно правильно, оскільки від неї залежить специфічний смак і аромат закачування. У невеликій каструльці змішують цукор, сіль, спеції, товчений або подрібнений зубок часнику, цибулю, додають масло, оцет. Отриманим маринадом заливають овочеву масу.

Для закачування використовують літрові банки, попередньо простерилізовані. Готову суміш з овочів разом з маринадом розкладають у банки і накривають кришками. Далі банки із заготівлею на 25 хвилин відправляють стерилизоваться у велику каструлю з гарячою водою. Залишилося тільки вийняти банки, щільно закрутити кришки і залишити остигати до ранку під теплою ковдрою.

« попередня
наверх
наступна »

Як приготувати вівсяне печиво?
Як зробити сухарики в духовці?
Як варити яловичу печінку?
Як заготовити щавель на зиму?
Чим замінити майонез в салатах?
Скумбрія в духовці
Скільки запікати курку в духовці?
Свинина у фользі, запечена в духовці
Копчення м'яса в домашніх умовах
Буріто з куркою
Як приготувати стейк із сьомги?
Як солити сьомгу?
З чого роблять шоколад?
Як посмажити минтай на сковороді?
Заливне зі свинини по-російськи
Як зварити яйце круто?
© 2015-2022  wmn.pp.ua