на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Лечо по-домашньому на зиму

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Лечо по-домашньому на зиму

Лечо відноситься до угорської кухні. Точної рецептури приготування у даного блюда не є, у кожного свій рецепт. Проте в його складі обов'язково повинні бути присутніми перець болгарський, цибуля й томати. Лечо можна готувати в якості самостійного блюда, а можна заготовити на зиму.

Лечо по-домашньому на зиму по-угорськи

Буде потрібно взяти:

Приготування лечо:

Перець підготувати і порізати кожен плід на 8 поздовжніх смужок. Помідори обдати окропом, зняти шкірку. Порізати на 4 частини томати, а цибуля - кільцями.

Підсмажити на жирі шпик, додати цибулю. Коли цибуля стане золотистого кольору, посипати паприкою, перешкодити і приєднати перець і томати. Суміш посолити, збільшити вогонь і тушкувати до випаровування частини рідини. Тепер можна лечо накрити кришкою і зменшити полум'я. Тушкувати до стану готовності.

Помістити лечо в чисті банки ємністю 0.5 л і стерилізувати не менше 30-40 хвилин. Закупорена. При подачі на стіл лечо розігріти. До нього можна подати сосиски, можна підсмажити яйця або додати рису і трохи загасити.

Домашнє лечо на зиму без оцту по-болгарськи

Необхідно взяти:

Процес приготування:

Відібрати плоди перцю різного кольору, підготувати і поздовжньо нарізати на смужки. Зі свіжих томатів приготувати пюре (подрібнити помідори і уварити до половини обсягу). У пюре додати цукор і посолити. Занурити перець і варити 0.5 години, постійно помішуючи. Готове лечо розфасувати і закатати.

Лечо домашнє на зиму гостре

Будуть потрібні такі інгредієнти:

Послідовність дій:

Подрібнити томати. Отриману суміш уварювали 10 хвилин. Після появи на поверхні пюре піни його пропустити через сито або друшляк для звільнення від насіння. Підготувати перець і розрізати на поздовжні смужки, цибулю подрібнити кільцями.

У пюре з помідорів опустити перець і цибулю, посолити, додати цукор і спеції і поставити тушкуватися до досягнення м'якого стану перцю. Далі потовкти часник і додати в масу. Влити олію соняшникову. Лист лавровий вийняти. Лечо закип'ятити і додати оцтову есенцію. Розмішати, розкласти в стерилізовані тару. Закупорена.

« попередня
наверх
наступна »

Як варити яблучне варення?
Кисіль із заморожених ягід
Мастика в домашніх умовах
Рецепти з лаваша
Елеш з куркою
Як приготувати заморожену стручкову фа ...
Що можна приготувати з гарбуза?
Як приготувати солянку з капусти?
Як приготувати лагман зі свинини?
Як вимочувати грузді?
Салат з маринованих шампіньйонів
З чого роблять віскі?
Як приготувати курячі пупки?
Куряче філе з бананово-гірчичним соусом
Як приготувати манти без мантоварки?
Минтай зі сметаною в духовці
© 2015-2022  wmn.pp.ua