на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Кулінарні рецепти » Лечо по-домашньому на зиму
Лечо відноситься до угорської кухні. Точної рецептури приготування у даного блюда не є, у кожного свій рецепт. Проте в його складі обов'язково повинні бути присутніми перець болгарський, цибуля й томати. Лечо можна готувати в якості самостійного блюда, а можна заготовити на зиму.
Буде потрібно взяти:
Приготування лечо:
Перець підготувати і порізати кожен плід на 8 поздовжніх смужок. Помідори обдати окропом, зняти шкірку. Порізати на 4 частини томати, а цибуля - кільцями.
Підсмажити на жирі шпик, додати цибулю. Коли цибуля стане золотистого кольору, посипати паприкою, перешкодити і приєднати перець і томати. Суміш посолити, збільшити вогонь і тушкувати до випаровування частини рідини. Тепер можна лечо накрити кришкою і зменшити полум'я. Тушкувати до стану готовності.
Помістити лечо в чисті банки ємністю 0.5 л і стерилізувати не менше 30-40 хвилин. Закупорена. При подачі на стіл лечо розігріти. До нього можна подати сосиски, можна підсмажити яйця або додати рису і трохи загасити.
Необхідно взяти:
Процес приготування:
Відібрати плоди перцю різного кольору, підготувати і поздовжньо нарізати на смужки. Зі свіжих томатів приготувати пюре (подрібнити помідори і уварити до половини обсягу). У пюре додати цукор і посолити. Занурити перець і варити 0.5 години, постійно помішуючи. Готове лечо розфасувати і закатати.
Будуть потрібні такі інгредієнти:
Послідовність дій:
Подрібнити томати. Отриману суміш уварювали 10 хвилин. Після появи на поверхні пюре піни його пропустити через сито або друшляк для звільнення від насіння. Підготувати перець і розрізати на поздовжні смужки, цибулю подрібнити кільцями.
У пюре з помідорів опустити перець і цибулю, посолити, додати цукор і спеції і поставити тушкуватися до досягнення м'якого стану перцю. Далі потовкти часник і додати в масу. Влити олію соняшникову. Лист лавровий вийняти. Лечо закип'ятити і додати оцтову есенцію. Розмішати, розкласти в стерилізовані тару. Закупорена.
« попередня | наступна » |