на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Пиріг "Осіння мелодія"

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Пиріг "Осіння мелодія"

Назва пирога «Осіння мелодія» не говорить про те, що його можна випікати виключно восени. Пиріг має дивовижний смак взимку і влітку, і все для приготування пирога можна купити завжди. Пиріг виходить соковитим і смачним, начинка смачна і ніжна, на яку поширюється легка яблучна кислинка. Приготування пирога нескладне, а порізати яблука на часточки і почистити може кожен.

Так, починаємо приготування з того, що чистимо кисло-солодкі яблучка і нарізаємо їх акуратними тонкими часточками. Нам знадобляться 2 склянки борошна, 1 склянка цукру (половина склянки потрібна для приготування тіста, а друга половина - для начинки). Знадобиться взяти ще й 180 грамів вершкового масла, 5 яєць (одне яйце в тісто і 4 штуки для начинки). Ще потрібні одна чайна ложка або пакетик розпушувача для тіста і 750 грамів нежирного сиру, 3 яблука і 4 ложки картопляного крохмалю, кориця.

Для приготування тіста потрібно змішати одне яйце з половиною склянки цукру, додати вершкове масло кімнатної температури і вимішувати, поступово додаючи борошно і розпушувач. Можна додати в борошно щепоть солі і вимішувати тісто, поки воно не стане еластичним. Деякі користуються такими благами цивілізації, як комбайн, але приготоване руками тісто завжди вважалося кращим. Використовувати комбайн можна тільки коли збивають яйця з цукром. Тісто викладають в змащену олією форму.

Сирна начинка повинна складатися з сиру, цукру, крохмалю та яйця. Всі ці інгредієнти змішуються до отримання кремоподібної маси, яку треба вилити на тісто у форму.

Порізані на часточки яблука і очищені від шкіри треба встромити в сирну масу. Часточки повинні бути укладені поруч один з одним, але невелику відстань має бути. Яблука завжди відмінно «одружувалися» з корицею, так що якщо її посипати на яблука, то буде відмінний смак і чудовий аромат.

Духовка повинна бути попередньо розігрітій до 180 ° С і пиріг випікається на невеликому вогні приблизно 1 годину 15 хвилин. Перевіряти готовність пирога можна зубочисткою. Вийнявши пиріг з духовки, йому треба дати охолонути. З форми пиріг не виймати до тих пір, поки пиріг буде трохи теплим. З плином часу дістаємо пиріг, і ріжемо на шматочки. Виходить, що називається, «їжа богів». Ваші гості будуть наполегливо просити рецепт пирога. Будьте поблажливі, напишіть їм рецепт!

« попередня
наверх
наступна »

Круасани з готового листкового тіста
Як готувати заморожені опеньки?
Як приготувати азу з яловичини?
Скільки варити яловичий язик?
Експерименти на кухні
Як приготувати коропа в духовці?
Як засолити рижики?
Як приготувати чак чак?
Як посмажити печериці?
Як замаринувати кролика?
Чим замінити сир Філадельфія?
З чого роблять віскі?
Як приготувати серце індички?
Як з молока зробити сир?
Що можна приготувати з гарбуза?
Долма з виноградного листя
© 2015-2022  wmn.pp.ua