Шоколадний бісквіт на окропі

Реклама спонсора
» Кулінарні рецепти

Шоколадний бісквіт на окропі

Багатьма способами в домашніх умовах можна приготувати шоколадний бісквіт на окропі, головне запам'ятати основний принцип приготування такої страви, а все інше, тобто його просочення, прикраса і крему, які ви будете використовувати для змазування, можуть бути абсолютно будь-якими, що, власне, і робить блюдо унікальним і незвично смачним!

При цьому кожен шоколадний бісквіт можна прикрасити натуральними шоколадними плитками, приготованими також самостійно у вигляді різних фігурок - пелюсток, зірочок, звіряток! Вийде неймовірно красиво, виглядати такий бісквіт буде спокусливо, а у дітей до всього іншого викличе непідробне цікавість і інтерес!

Отже, заздалегідь - приблизно за три години до початку приготування шоколадного бісквіта на окропі всі потрібні продукти дістаємо з холодильника і даємо їм час прийняти кімнатну температуру. Ця дрібниця кілька важлива, адже, насамперед, від температури продуктів залежать легкість і пишність, висота бісквітного коржа після випічки.

Найкраще бісквіт шоколадний на окропі випікати в круглих формочках, і готувати відразу кілька коржів, хоча б два. Однак цілком для випічки можна використовувати деко духовки, а сам корж після випікання і охолодження розрізати на кілька однакових пластів.

Поки ми будемо займатися приготуванням тесту на бісквіт шоколадний, включаємо духовку, і дозволяємо їй достатньо прогрітися при температурі 180 ° С. У цей час збиваємо на сильних оборотах міксера 2 яйця, мова йде тільки про курячих яйцях. Як тільки яйця стануть представляти собою пишну і вельми легку масу, до них поступово додають 0,2 л свіжого молока, можна навіть домашнього, продовжуємо збивати. Слідом за молоком додаємо 0,1 л олії рослинної, також, не зупиняючись, збиваємо.

Окремо ще до збивання яєць потрібно буде з'єднати 0,3 кг борошна, 0,2 кг цукру, 0,1 кг какао порошку і 3 щіпки розпушувача тіста. Як тільки обидві суміші будуть готові, їх з'єднують все за допомогою того ж міксера і відразу ж заливають в тісто 0,2 л окропу.

Досить добре збивши, тісто перекладають в обрану форму і ставлять випікатися. Вже приблизно через 50-60 хвилин ваш шоколадний бісквіт повинен буде повністю пропектися. Тепер беремо ініціативу в свої руки і прикрашаємо шоколадний бісквіт на окропі, як заманеться, створюючи таким чином свій власний шедевр!


Як посмажити печериці?
Долма з виноградного листя
Як замаринувати кролика?
Як солити грузді?
Як приготувати холодний борщ?
Як приготувати коропа в духовці?
Як приготувати білковий крем?
Шоколадний мус з ромом
Як приготувати щуку в духовці?
Кутаб із зеленню
Що можна приготувати з гарбуза?
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Експерименти на кухні
Як приготувати свинячу рульку в духовці?
Як з молока зробити сир?
Як правильно загортати шаурму?
Меню сайту