Як приготувати свинячі ніжки?

Реклама спонсора
» Кулінарні рецепти

Як приготувати свинячі ніжки?
Свинячі ніжки - це складова частина багатьох страв, причому не тільки в кулінарних шедеврах нашої країни, а й далеко за межами нашої неосяжної Батьківщини. Любов до свинячим ніжок зрозуміла, вони поживні, калорійні і смачні.
 
Для приготування свинини є багато способів, їх можна коптити, солити, смажити, варити, гасить. Смачні свинячі ніжки виходять, коли їх запікають і подають з овочами.
 
Сьогодні ми будемо готувати смачні свинячі ніжки, для їх приготування нам знадобляться такі інгредієнти:
 
Продукти: 4 свинячі ніжки,? літра пива, спеції, 50 мл меду, 50 мл соєвого соусу, 70 мл гірчиці, 400 гр. квашеної капусти, 2 морквини, 3 головки ріпчастої цибулі, 50 мл рослинного масла.
 
Додаткові елементи: Жароміцний посуд, нитки, каструля.
 
На плиту ставимо велику каструлю, наповненою водою. Помиті ніжки підсушуємо рушником або серветкою. Щоб м'ясо не відійшло від кістки, ніжки потрібно обв'язати нитками і опускаємо в холодну воду. У каструлю кладемо очищену моркву і одну цілю цибулину і варимо на повільному вогні протягом 3-4 годин, не забуваємо знімати піну.
 
На наступному етапі ми нарізаємо кубиками 1 морквину і головку цибулі і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Цю процедуру можна провести в каструлі, куди потім відправляться ніжки для запікання. Обсмажені овочі потрібно остудити.
 
Далі нам потрібно нашаткувати свіжу капусту, і змішати з квашеною капустою. Сардельки звільняємо від целофану і нарізаємо кільцями і відправляємо їх обсмажують на олії до утворення рум'яної скоринки. Обсмажені сардельки змішуємо з сумішшю з овочів, куди ми перед цим додавали моркву і цибулю.
 
Черга дійшла і до свинячих ніжок, їх потрібно дістати з бульйону і видалити з них нитки. Беремо емальований посуд і нею змішуємо соус, мед, гірчицю і пиво. Якщо є міксер, то змішувати краще ним, але можна обійтися й звичайним віночком, в результаті ми отримуємо однорідну і повітряну суміш. Отриманою сумішшю обмазуємо ніжки і на 20 хвилин залишаємо, щоб вони могли просочитися. Ніжки викладаємо на овочеву суміш.
 
Нагріваємо духовку до t 200 ° С і запікаємо м'ясо в жароміцної посуді приблизно хвилин 40. Готове м'ясо викладаємо на блюдо, подавати можна з соліннями, картоплею-фрі та лимоном. Свинячі ніжки однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Як приготувати лагман зі свинини?
Як приготувати вівсяне печиво?
З чим пити лікер?
Котлети на пару в мультиварці
Випічка з кислого
Салат із стебел селери
Курка в пакеті для запікання
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Як приготувати соус для спагетті?
Як приготувати сидр в домашніх умовах?
Скільки запікати курку в духовці?
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Як приготувати стегенця в духовці?
Страви на новий рік 2013
Як відварити яловичий язик?
Як заморозити спаржеву квасоля?
Меню сайту