на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Чим замінити сир Філадельфія?

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Чим замінити сир Філадельфія?

До складу багатьох страв входить вершковий сир марки «Філадельфія». Але сьогодні, на жаль, дістати його зовсім непросто, але це не означає, що потрібно відмовлятися від приготування улюблених страв. У цій статті ми поговоримо про те, чим можна замінити сир «Філадельфія» в стравах.

Даний продукт - це тільки одна з безлічі марок вершкового масла, яка дуже відома. У нашій країні цей вершковий сир можна знайти не в усіх магазинах, а якщо навіть він є в асортименті, то вартість його велика.

Однак слід зазначити, що «Філадельфія» - це не єдина марка вершкового сиру. Так що, якщо в рецепті потрібен такий інгредієнт, то його з легкістю можна замінити іншими марками.

Але перед покупкою потрібно переконатися, що це справжній вершковий сир. Він повинен бути м'яким, з солодкуватим смаком і з ніжною консистенцією. М'які плавлені сири, такі як «Дружба» і «Янтар» не дуже добре підходять для заміни. Слід зазначити, що для приготування ролів вони ще зійдуть, але смак буде вже не той, а от для чізкейку - він зовсім не підходить. Деякі господині замінюють вершковий сир м'якою несоленой бринзою або сиром Фетакі.

Для випічки сир «Філадельфія» можна замінити хорошим сирним сиром без яскравого сирного смаку. Дуже добре для цього підійдуть сири таких марок як «Віола», «Президент», «Крем Бонжур». Головне, потрібно стежити, щоб у складі сиру не було ніяких добавок. Для того щоб він був схожим на «Філадельфію», можна змішувати ці сири з сиром один до одного.

Також існує варіант замінити цей вид сиру сумішшю домашнього жирного сиру з жирними вершками або густою сметаною. Для цього підходить сир НЕ крупнозернистий, щоб можна було збити масу до крему. Вершки або сметану під час збивання додавати поступово. Така суміш добре підходить для будь випічки, але не для ролів.

Деякі господині готують вершковий сир вдома самостійно. Для цього потрібна жирна густа сметана, яку необхідно налити на товстий шар марлі. Його треба підвісити на ніч, під низ, поставивши ємність для стікання рідини. За цей час обсяг сметани зменшиться майже вдвічі, тому кількість сметани повинно бути більше, ніж необхідно для випічки.

Отже, з вищевикладеного можна зробити висновок, що замінити вершковий сир марки «Філадельфія» можливо. Звичайно, вибраний продукт за смаком не зрівняється з оригіналом, але якщо немає можливості придбати справжній сир «Філадельфія», то це не означає, що потрібно відмовлятися від приготування улюблених страв.

« попередня
наверх
наступна »

Як сушити яблука в духовці?
Експерименти на кухні
Як приготувати свинячу рульку в духовці?
Як засолити горбушу в домашніх умовах?
Що приготувати з простроченого кефіру?
Як приготувати марципан в домашніх умовах ...
Як приготувати чак чак?
Що можна приготувати з гарбуза?
Як приготувати горбушу в духовці?
Долма з виноградного листя
Як засолити форель в домашніх умовах?
Як приготувати білковий крем?
Солона скумбрія в домашніх умовах
Що приготувати зі свинячої вирізки?
Як маринувати підберезники?
Як приготувати серце індички?
© 2015-2022  wmn.pp.ua