на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Кулінарні рецепти » Млинці з цибулевої начинкою
Тісто для млинців:
4 яйця
1літр молока
12ст. ложок борошна
1,5 ч. Ложки солі
100г. рослинного масла
1,5 ч. Ложки цукру
Яйця збити зі склянкою молока, додати сіль, цукор і поступово цівкою муку. Потім поступово додавати решту молока і рослинне масло. У вас вийде однорідне тісто. Змастити сковороду перший раз маслом і розігріти. Спекти тонкі млинці. Зробити начинку. На чисту сковороду викласти 200г. вершкового масла і на повільному вогні обсмажити 4 середні дрібно різані цибулини, помішуючи, по одному збивати 4 яйця і смажити до готовності яєць. На блюдо викласти перший млинець, на нього акуратно розмазати 1 ст. ложку начинки. Потім другий млинець і так до висоти 5-6 штук. При по дачі нарізати на шматочки по радіусу. Цей пиріг смачний хоч гарячим, хоч холодним.
« попередня | наступна » |