на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Рисова локшина з морепродуктами

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Рисова локшина з морепродуктами

Страви, приготовані з додаванням морепродуктів, завжди відрізнялися оригінальністю зовнішнього вигляду і незвичайним смаком. Приготування рисової локшини з морепродуктами займає небагато часу, а смак страви виходить незрівнянним.

Особливо сподобається рисова локшина з морепродуктами любителям «гостренького». Ніжно-гострий смак страви не залишить байдужим нікого, а також дозволить швидко вгамувати голод.

На невеликий святковий стіл з розрахунку на чотирьох персон знадобиться двісті грам рисової локшини, півкілограма будь-яких морепродуктів. Це можуть бути кальмари або мідії, восьминоги або креветки. Обов'язкові чорний перець для додання страві гострого смаку і кілька зубчиків часнику (для додання аромату). Можна використовувати зелень петрушки або кропу, за смаком сіль і обов'язково рослинне масло плюс кунжут і соєвий соус.

Перед приготуванням потрібно прочитати рекомендації виробника з приводу приготування рисової локшини (на упаковці). Зазвичай локшина замочується в кип'яченій гарячій воді приблизно на п'ятнадцять хвилин, а потім відварюється в цій же воді до готовності. Відварену локшину знімають з вогню, дістають у велику чашку (повинна бути об'ємною), щоб надалі блюдо можна було добре розмішати.

Морепродукти потрібно дрібно порізати, а можна залишити як є, так страва буде виглядати особливо оригінально і вишукано. Якщо морепродукти піддавалися заморожуванню, їх необхідно після розморожування просушити.

Морепродукти обсмажують на сильно розігрітій сковороді, в якій попередньо обсмажують часник на рослинній олії. Піддають термічній обробці морепродукти недовго (приблизно близько п'яти хвилин), потім заправляють їх соєвим соусом і додають щіпку кунжуту.

Після того, як морепродукти потім ще пару хвилин, їх викладають в чашку з рисовою локшиною, додають дрібно посічену зелень і добре розмішують. Подають до столу в будь-якому вигляді, блюдо залишиться смачним і після охолодження. Зверху можна прикрасити різної зеленню. Зелень, використовувану для прикраси блюда, зазвичай не ріжуть, а розривають руками на «гілочки», «пензлика», «квіточки».

Багато додають у страву додаткові інгредієнти, такі як помідори і сметану, різні спеції. Смак у страви при цьому не змінюється, а стає більш насиченим і незвичайним.

Простота і швидкість приготування цієї страви роблять його «принадним» для приготування. Прекрасний смак входять до нього інгредієнтів неодмінно зробить його «улюбленим» стравою всієї родини!

« попередня
наверх
наступна »

Російська кухня
Як маринувати кабачки на зиму?
Як варити кисіль з варення?
Як маринувати патисони?
Як приготувати стручкову квасолю?
Як приготувати сметанне желе?
Як варити заморожені креветки?
Долма з виноградного листя
Чим замінити сир Філадельфія?
Що приготувати з свинячого серця?
Як солити капусту в банку?
Гаряче на новий рік 2013
Піца з артишоками
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Що таке роли?
Як робити котлети з фаршу?
© 2015-2022  wmn.pp.ua