на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Карбонара з вершками

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Карбонара з вершками

Карбонара - страва в кращих традиціях сонячної Італії. Італійці готують цю пасту з спагетті, маленьких шматочків гуанчіале (солоної свинячий щоковини) і особливого соусу. Останній роблять з 2 сирів - пекорино романо та пармезану, яєць, солі і чорного перцю свіжого помелу. Справжня італійська карбонара має кілька специфічний смак через сиру пекоріно романо, саме тому навіть самі італійці часто використовують його в поєднанні з пармезаном.

Ми не італійці, тому замінюємо гуанчіале на копчений бекон, а соус готуємо по-іншому, додаючи в нього вершки.

Для приготування карбонара знадобиться 0,25 кг спагетті, 50 г копченого бекону, 0,2 мл 20% -них вершків, 4 яйця, 50 г пармезану, 2 зубчики часнику, головку червоної цибулі, 20 г вершкового масла, чорний перець і сіль. Варто відразу зазначити, що справжня паста-спагетті повинна бути проведена саме з твердих сортів пшениці.

Для карбонара використовуються тільки яєчні жовтки, тому їх треба відокремити від білків. Пармезан потрібно натерти на тертці. Жовтки треба збити в глибокій мисці з вершками і пармезаном. Потім в отриману суміш треба додати перець і сіль і ще раз все по-хорошому збити.

Потім потрібно відварити спагетті. Час приготування, вказане на пачці треба скоротити на 1 хвилину. Цей момент називається стан «аль денте», тобто спагетті залишаються твердоват - італійці ніколи не доводять пасту до повністю м'якого стану.

Поки спагетті варяться потрібно зайнятися рештою інгредієнтами. Бекон, цибуля і часник потрібно дрібно нарізати. У розтопленому вершковому маслі обсмажити бекон з цибулею і часником. Всі інгредієнти повинні стати м'якими, і з'явитися стійкий запах смаженого бекону і часнику. У готові спагетті потрібно додати бекон з цибулею і часником, влити суміш сиру, жовтків і вершків і все перемішати.

Перед подачею страви на стіл його треба посипати тертим сиром і злегка поперчити. Сир краще взяти такий же, як і для приготування карбонара, тобто пармезан.

Замість бекону можна взяти шинку, але обов'язково сирокопчену. Якщо ви не любите обсмажувати продукти на вершковому маслі, то змішайте його наполовину з оливковою олією.

Незважаючи на те, що карбонара сьогодні відома в багатьох країнах і подається у багатьох престижних ресторанах, походження її досить прозаїчно. Раніше таке блюдо вважалося їжею для простих вугільників і обходилося дуже дешево.

«Вuon appetito!»

« попередня
наверх
наступна »

Як засолити форель в домашніх умовах?
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Як приготувати солянку з капусти?
Як прикрасити торт ягодами?
Елеш з куркою
Як приготувати філе минтая?
Долма з виноградного листя
Чим замінити сир Філадельфія?
Як посмажити м'ясо на сковороді?
Що приготувати з мідій?
Як запекти буряк в духовці?
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Як приготувати зефір?
Як приготувати вівсяне печиво?
Як смажити яловичу печінку?
Що таке роли?
© 2015-2022  wmn.pp.ua