на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Лечо з огірків на зиму

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Лечо з огірків на зиму

Для приготування лечо на зиму підійдуть самі різні огірки - як найменші, так і ті, що вже переросли. Форма огірків також не грає ролі, оскільки в результаті їх все одно доведеться розрізати. Лечо, незважаючи на той факт, що багато хто відносить це блюдо до болгарської кухні, насправді є стравою, яку придумали жителі Угорщини. Використовувати його можна як у вигляді гарніру і закуски, так і у вигляді заправки для піци домашньої, яку ви будете готувати в домашніх умовах.

Рецепт № 1

Необхідні продукти:

Спосіб приготування:

Насамперед, необхідно великі огірки очистити від пожовклим шкірки. Після цього всю огіркову масу нарізати невеликими кружечками, які при необхідності розрізають на 2 або 4 частини. Помідори гарненько помити і пропустити через дрібну м'ясорубку, щоб отримати кашоподібну масу. Часник очистити і як можна дрібніше нарізати.

Приготовлені помідори і часник (без огірків) змішуються в одній каструлі. Після цього туди ж додається оцет, і каструля ставиться на невеликий вогонь приблизно на 15 хвилин. Потім в каструлю засипаються нарізані огірки, і лечо вариться ще 10 хвилин.

В вимиті і стерилізовані банки готове лечо викладається ще в гарячому вигляді, після чого ємності відразу ж потрібно закатати металевими кришками, поставити догори дном, після цього укутати ковдрою і залишити поки банки повністю не охолонуть. Зберігати тільки в прохолодному місці.

Рецепт № 2

Необхідні продукти:

Рецепт приготування:

Для початку через дрібну м'ясорубку пропускається цибуля, помідори, гіркий і солодкий перець. Вся ця маса складається в каструлю і перемішується, після чого в неї додається цукор, оцет і сіль.

Варити всі інгредієнти необхідно не більше 20 хвилин. При цьому в процесі варіння масу необхідно періодично перемішувати. Після цього в каструлю кидаються дрібно нарізані огірки, лечо доводиться до кипіння і кип'ятити ще 8 хвилин. Приблизно за три хвилини до закінчення варіння в блюдо потрібно додати натертий часник і все перемішати.

Закочувати в банки необхідно в гарячому вигляді, а от після повного охолодження ємності найкраще зберігаються в прохолодному місці.

« попередня
наверх
наступна »

Як приготувати холодний борщ?
Як робити тісто для пельменів?
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Як приготувати вівсяне печиво?
Суп з сочевиці в мультиварки
Як приготувати омлет на сковороді?
Як варити цукор?
З чого і як роблять цукати?
Що приготувати з свинячого серця?
Як приготувати гнізда з макаронів?
Желе з варення
Як смажити гливи?
Як замаринувати кролика?
Страви з кислого
Круасани з готового листкового тіста
Долма з виноградного листя
© 2015-2022  wmn.pp.ua