на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Ікра з оселедця і моркви

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Ікра з оселедця і моркви

Іноді хочеться позбутися звичного буденного раціону харчування, хочеться чогось незвичайного і цікавого. Ось в цьому випадку і можна скористатися рецептом, що дозволяє самому приготувати «червону ікру», але зовсім не в звичайному для нас вигляді, а з оселедця і моркви.

На вигляд, а головне на смак блюдо дійсно виходить схожим на цей смачний рибний делікатес. А ось за вартістю оселедцева ікра виявиться в рази дешевше, що теж можна віднести до безумовних плюсів цієї страви.

Ця закуска приємно здивує ваших близьких і друзів і напевно стане в майбутньому часто з'являтися на вашому столі. Її можна буде намазувати на бутерброди для сніданку (дуже смачно з кавою або солодким чаєм), а можна подавати як гарнір до відварного картоплі. Деякі використовують оселедцеву ікру в якості начинки для тарталеток, зроблених з листкового тіста. Дуже смачно подати таку ікру разом з гарячими млинцями. У холодильнику оселедцева ікра, приготована за рецептом, наведеним нижче, може зберігатися до п'яти днів.

Для приготування семи порцій оселедцевої червоної ікри потрібні:

Як будемо робити масло:

Насправді приготування дуже і дуже просте, до того ж не вимагає багато часу.

Насамперед треба почистити оселедець від шкіри і видалити кістки, відокремити рибне філе. Через м'ясорубку пропустити оселедець разом з шматочками вареної моркви. Взяти розм'якшене вершкове масло (для цього його треба залишити на якийсь час в кімнаті). Отриману оселедцеве-морквяну масу перетерти разом з маслом. Якщо хочеться отримати ще більш ніжний і цікавий смак страви, можна додати вже до переробленим інгредієнтам сто грамів плавленого гострого сирка. Сир перед додаванням до ікри треба протерти через дрібну тертку, після чого змішуємо його з приготовленої ікрою. Ось і весь секрет! Буквально за півгодини готова чудова закуска!

Приготовану ікру краще подавати в Селедочница. Для прикраси рекомендують використовувати лимонні тонкі скибочки (це додасть злегка цитрусовий аромат страві) і нашатковані колечка зеленої цибулі. Оселедцеву ікру треба ненадовго поставити в прохолодне місце, щоб подати до столу в злегка охолодженому вигляді. Можна приготувати ікру з оселедця з морквою і до будь-якого свята. Вона дуже здорово підходить під горілку.

« попередня
наверх
наступна »

Як смажити гливи?
Як варити яблучне варення?
Шоколадний мус з ромом
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Як приготувати молочний коктейль?
Що можна приготувати з кабачків?
Що приготувати з кольорової капусти?
Як приготувати гарбуз в мультиварки?
Як зварити яйце некруто?
Як робити тісто для пельменів?
Експерименти на кухні
Свиняча шийка в духовці
Заливне зі свинини по-російськи
Як посмажити минтай на сковороді?
Як готувати устриці?
Суп з сочевиці в мультиварки
© 2015-2022  wmn.pp.ua