на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Кулінарні рецепти » В'ялені помідори на зиму
Ні для кого не секрет, що більшість хвороб і простуд припадає саме на зимовий період. Справа в тому, що в цей час організм людини не отримує вітаміни і корисні речовини, внаслідок чого імунна система слабшає і починає пропускати бактерії і віруси. У сьогоднішній статті ми розповімо вам про те, за допомогою якого овоча можна уникнути простуд і хвороб в зимовий період.
Коли мова заходить про корисність овочів, можна категорично відповісти, який з них є найбільш ефективним. Морква, приміром, покращує зір, болгарський перець впливає на серце. Але що стосується помідора, то можна сміливо стверджувати, що він містить цілий комплекс вітамінів і мінералів, що впливають на наше з вами стан.
От тільки проблема - як вживати помідори взимку? Парникові, звичайно, доступні в магазинах круглий рік, але ж їх не порівняєш із справжніми, вирощеними на грядках! У парникових і смак не той, і колір тьмяний, та і коштувати вони будуть взимку цілий статок. Загалом, суцільні мінуси. Та ще не факт, що вони містять таку ж кількість корисностей. Що ж робити? Далі ми запропонуємо відмінний спосіб і себе зберегти здоровим, і помидорок покуштувати взимку.
Оскільки у свіжому вигляді помідори взимку навряд чи спробуєш, потрібно вдаватися до альтернативного варіанту - закривати з ними маринади і соління. Ми пропонуємо вам розглянути трохи нестандартний варіант зимової заготівлі, а саме в'ялення помідорів.
Готувати в'ялені помідори дуже просто і фінансово не особливо затратно для господині. Завдяки тому, що овочі піддаються невеликої термічній обробці, вони здатні зберігати максимум корисних властивостей. Отже, приступимо до рецепту. Для початку підготуємо наступне.
Інгредієнти:
Як бачите, інгредієнти дуже прості, як, втім, і сам рецепт.
Для того, щоб приготувати в'ялені помідори, повторюємо наступні етапи:
Готову помідорову заготовку можна вживати з гарнірами, м'ясними стравами і в якості закуски. Приємного вам апетиту!
« попередня | наступна » |