на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Кулінарні рецепти » Різдвяні печива з корицею
Католицьке Різдво - одне з головних свят у країнах Європи, що символізує настання нового року і життя. Ця дивовижна традиція, за якою сім'ї збираються разом біля каміна, дарують один одному увагу і любов. У цей день, а вірніше ніч прийнято дарувати подарунки і загадувати бажання, які обов'язково збудуться в найближчому майбутньому.
Подарунки та поздоровлення - аж ніяк не єдине, що роблять європейці в різдвяну ніч. Одним з головних занять є приготування урочистих страв, які також символізують початок нового року. У кожній країні прийнято готувати своє традиційне блюдо, але існує кілька загальних рецептів (найчастіше це стосується десертів), які готуються більшістю європейців на Різдво. До них відноситься і кулінарний рецепт, про який ви дізнаєтеся далі.
Традиція готувати печиво на Різдво прийшла до нас з Німеччини. Саме в цій країні кожен новорічний католицьке свято зустрічають солодощами. Такий десерт чудово підходить як для дорослих-ласунів, так і для дітей. До слова, деякі жителі готують таке печиво з монеткою всередині. Вважається, що щасливчику, якому попадеться такий сюрприз в різдвяну ніч, буде везти весь наступний рік.
Тепер приступимо до огляду самого рецепта. Він включає в себе достатню кількість інгредієнтів, але не є складним, так що виконати його зможе навіть починаюча домогосподарка. Оскільки різдвяне печиво повинно бути не тільки смачним, але і зовні привабливим, наш рецепт буде ділитися на дві частини: власне тісто для приготування і глазур для прикраси.
Для тесту нам знадобляться:
Для глазурі необхідні:
Приготування смачних різдвяних печива:
Готове різдвяне печиво заливаємо глазур'ю і пригощаємо рідних і друзів. Смачного!
« попередня | наступна » |