на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Різдвяні печива з корицею

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Різдвяні печива з корицею

Католицьке Різдво - одне з головних свят у країнах Європи, що символізує настання нового року і життя. Ця дивовижна традиція, за якою сім'ї збираються разом біля каміна, дарують один одному увагу і любов. У цей день, а вірніше ніч прийнято дарувати подарунки і загадувати бажання, які обов'язково збудуться в найближчому майбутньому.

Подарунки та поздоровлення - аж ніяк не єдине, що роблять європейці в різдвяну ніч. Одним з головних занять є приготування урочистих страв, які також символізують початок нового року. У кожній країні прийнято готувати своє традиційне блюдо, але існує кілька загальних рецептів (найчастіше це стосується десертів), які готуються більшістю європейців на Різдво. До них відноситься і кулінарний рецепт, про який ви дізнаєтеся далі.

Рецепт приготування мигдально-кавового печива з корицею

Традиція готувати печиво на Різдво прийшла до нас з Німеччини. Саме в цій країні кожен новорічний католицьке свято зустрічають солодощами. Такий десерт чудово підходить як для дорослих-ласунів, так і для дітей. До слова, деякі жителі готують таке печиво з монеткою всередині. Вважається, що щасливчику, якому попадеться такий сюрприз в різдвяну ніч, буде везти весь наступний рік.

Тепер приступимо до огляду самого рецепта. Він включає в себе достатню кількість інгредієнтів, але не є складним, так що виконати його зможе навіть починаюча домогосподарка. Оскільки різдвяне печиво повинно бути не тільки смачним, але і зовні привабливим, наш рецепт буде ділитися на дві частини: власне тісто для приготування і глазур для прикраси.

Для тесту нам знадобляться:

Для глазурі необхідні:

Приготування смачних різдвяних печива:

  1. У миску викладаємо яєчні білки і збиваємо їх з додаванням цукрової пудри і дрібки солі. Як тільки вийшла густа консистенція, додаємо туди ж ванілін, мигдаль і мелена кава. Ще раз перемішуємо всі інгредієнти і формуємо тісто.
  2. Після того, як воно перестало липнути до рук, поміщаємо його в холодильник на 4 години, загорнувши в харчову плівку.
  3. Щоб не втрачати час, готуємо глазур. Для цього збиваємо міксером яєчні білки, цукор і сіль. У результаті повинна вийти густа і однорідна маса, інакше прикрашати наші печива буде незручно.
  4. Охолоджене тісто витягаємо з харчової плівки і тонко розгортаємо. За допомогою формочки формуємо печива бажаного розміру, викладаємо їх на лист для запікання і відправляємо в духовку на 35 хвилин.

Готове різдвяне печиво заливаємо глазур'ю і пригощаємо рідних і друзів. Смачного!

« попередня
наверх
наступна »

Як приготувати холодний борщ?
Як приготувати гарбуз в мультиварки?
Лечо з болгарського перцю
Суп з сочевиці в мультиварки
Експерименти на кухні
Шоколадний мус з ромом
Що можна приготувати з кабачків?
Що приготувати з кольорової капусти?
Як приготувати курку в пароварці?
Як зварити яйце некруто?
Долма з виноградного листя
Як варити цукор?
Як маринувати патисони?
Як приготувати молочний коктейль?
Як зробити півники з цукру?
Як приготувати солянку з капусти?
© 2015-2022  wmn.pp.ua