на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Курка, фарширована апельсинами і яблуками

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Курка, фарширована апельсинами і яблуками

Способів приготування курки придумано безліч. При цьому можна надавати щораз м'ясу новий відтінок смаку, інший аромат. Залежати це буде від того, яким саме чином готується страва, які ще використовуються додаткові інгредієнти і спеції. Одним з найбільш ароматних і цікавих поєднань можна сміливо назвати курку з яблуками і апельсинами. М'ясо птиці просочується яскравим цитрусовим ароматом, у нього з'являється цікавий новий пікантний смак - трошки гостро-солодкий. Завдяки яблукам і апельсинів курка виходить ще більш соковитою і смачною. До того ж апельсини і яблука містять в собі безліч корисних вітамінів і речовин, які під час приготування не руйнуються, так що таке блюдо приносить ще й користь для здоров'я. Насичені яскраві кольори цитрусових надають курці ще й дуже гарний зовнішній вигляд, розпалюючи сильніше апетит.

Для приготування страви треба правильно вибрати його основні інгредієнти. Курку краще взяти молоду (її вага не повинна бути більше 1,5 кг) без будь-яких плям на шкірці. Краще придбати охолоджену, а не заморожену курку. Апельсини повинні бути пружними і важкими (легкі плоди, можливо, виявляться вже сухими). У свіжого апельсина приємний і ніжний смак і аромат. Якщо ж у плода слабкий аромат, то велика ймовірність того, що він ще не дозрів. Курочка, фарширована яблуками і апельсинами, стане справжньою прикрасою на будь-якому святі і порадує всіх своїм смаком! На приготування піде близько чотирьох годин.

Курка, фарширована яблуками і апельсинами

Продукти:

Хід приготування:

Вимити курку, обсушити її. Натерти тушку сумішшю з спецій, меду, олії, солі, чорного перцю. Потім курку треба помістити в холодильник на годину, щоб вона там просочилася.

Почистити від шкірки апельсин, поділити його на окремі часточки. Яблуко почистити від насіння і обробити на брусочки. Перемішати апельсинові часточки з яблуком. Наповнити курку фруктовою начинкою і сколоти отвір за допомогою дерев'яних зубочисток.

Міцно зав'язати з одного боку рукав для запікання, налити в нього біле вино і помістити потім курку. Після цього треба затиснути другий кінець рукава. Курку покласти в духовку години на півтори при температурі в 180 ° С. Коли птах буде готова, треба розкрити мішечок, вийняти курку, помістити її на блюдо сервіровки. Прикрасити фаршировану курочку можна гілочками розмарину. Перед подачею не забути вийняти зубочистки.

« попередня
наверх
наступна »

Долма з виноградного листя
Як приготувати солянку з капусти?
Заливне зі свинини по-російськи
Що можна приготувати з гарбуза?
Як збити вершки з цукром?
Скільки запікати курку в духовці?
Як приготувати рис для ролів?
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
З чого і як роблять цукати?
Як замаринувати кролика?
Лечо з болгарського перцю
Рулет зі свинячої очеревини
Як приготувати гнізда з макаронів?
Як приготувати гарбуз в мультиварки?
Свиняча шийка в духовці
Як варити цукор?
© 2015-2022  wmn.pp.ua