на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Медальйони з телятини

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Медальйони з телятини

Зазвичай стравою «Медальйони з телятини» прикрашають святкові столи. Виглядають такі вироби оригінально, завжди викликають інтерес. Блюдо саме по собі ситне, володіє прекрасним смаком і спокусливим ароматом навіть після охолодження!

З м'ясного філе молодої телятини нарізають невеликі шматочки округлої форми, їх товщина не повинна перевищувати 2 см. Щоб вироби за своєю формою були схожі на медальйони, їх стягують кулінарною ниткою, надаючи форму «п'ятачків» або згортають з харчової фольги тонкі стрічки і обмотують їх навколо шматочків м'яса, стягуючи їх і закручуючи.

У такому стані «медальйони» викладають на розігріту з маслом сковороду і обсмажують вироби з обох боків до золотистої скоринки. На обсмажування обох сторін піде приблизно п'ять-сім хвилин.

Медальйони з телятини викладають на тарілку, знявши фольгу. Зверху вироби поливають соусом. Щоб приготувати соус, беруть столову ложку масла вершкового і розтає його в сковороді. У масло кладуть ложку борошна і обсмажують її, поки вона не змінить колір на золотистий.

У цю масу вливають стакан свіжих вершків тонкою цівкою. Постійно потрібно розмішувати інгредієнти. Варять. Вже через три хвилини можна помітити, що соус починає густіти, в цей час кладуть тертий сир. Достатньо взяти 50 грамів будь-якого сиру, який легко потреться на крупній тертці.

Після додавання сиру масу розмішують, вогонь максимально зменшують і дають сиру можливість розплавитися. Після пробують соус на смак і кладуть на свій розсуд сіль, а також перець. Соусом наполовину покривають медальйони, навколо прикрашаючи вироби зеленню і оливками. На гарнір можна подати картоплю, крупи.

Медальйони годі й обсмажувати на сковороді, а запікати в духовці. Для цього після формування виробів їх викладають на деко і випікають. Зверху перед подачею медальйони можна прикрашати обсмаженими грибами, вареними яйцями, тертим сиром.

Можна разом з цими інгредієнтами запекти медальйони. Для цього після обсмажування на сковороді видаляють фольгу, а медальйони викладають на деко і засипають тонким шаром грибів, після накладають шар обсмаженої цибулі і в завершенні натирають сир. Такі вироби будуть готові відразу після того, як сир розтане. Запікають блюдо приблизно півгодини, бажано при температурі 180 ° С. Після запікання зверху кладуть зелень.

Такі медальйони можна начиняти. Для цього роблять невеликий розріз вздовж і вкладають туди сир або відварені яйця, змішані з обсмаженою цибулею.

« попередня
наверх
наступна »

Як приготувати курячі пупки?
Як варити цукор?
Як приготувати латте?
Як приготувати курку в пароварці?
Як маринувати польський гриб?
Як збити вершки з цукром?
Як приготувати вівсяне печиво?
Як приготувати сметанне желе?
Суп з сочевиці в мультиварки
Рулет зі свинячої очеревини
Круасани з готового листкового тіста
Страви з кислого
Як приготувати рис для ролів?
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Шоколадний мус з ромом
Як приготувати холодний борщ?
© 2015-2022  wmn.pp.ua