Персиковий пиріг зі сметанним кремом

Реклама спонсора
» Кулінарні рецепти

Персиковий пиріг зі сметанним кремом

Торт - це улюблені ласощі для багатьох людей. Його готують на свята, у вихідні дні. У повсякденному житті мало хто з господинь вирішиться після роботи зайнятися випічкою торта. Це і довго, і затратно. Є рецепт нескладного персикового пирога зі сметанним кремом. Цей чудовий десерт сподобається всім домочадцям.

Перед будь випічкою слід зайнятися борошном. Якщо вона насититься киснем, то торт вийде ніжним і повітряним. В сито насипати потрібну кількість борошна (250 грамів) і просіяти кілька разів. Цим методом користувалися наші предки не тільки щоб позбутися від грудочок, але і щоб випічка вийшла краще, ніж на дріжджах.

3 яйця і склянку цукру з'єднати і збити. Оскільки цукор повинен розчинитися повністю, то рекомендується скористатися блендером або міксером. Швидкість повинна бути середньої, це теж впливає на якість тесту. Однорідна суміш цукру і яєць зробить корж пишним. Поступово до яєць додати все борошно, продовжуючи збивати. Готове тісто має нагадувати густу сметану. Персики нарізати тонкими кубиками і акуратно ввести в тісто.

Духовку розігріти і виставити температуру 200 ° С. Форму для випічки змастити маслом і присипати борошном. Поки розігрівається духовка тісто викласти у форму і дати настоятися до тих пір, поки тісто рівним шаром не розподілиться. У розігріту духовку відправити випікатися корж на 30 хвилин.

Поки випікаються коржі дверку духової шафи відкривати не можна, інакше корж впаде і стане не тільки не пишним, але і некрасивим. Через 30 хвилин можна перевірити готовність. Якщо корж пропікся, то його можна дістати і відставити убік для охолодження. Через 10 хвилин довгим і тонким ножем корж розділити вздовж на дві частини.

Сметанний крем готується так. Півсклянки жирної сметани з'єднати з 3 столовими ложками цукру, дрібкою ваніліну. Все добре перемішати і збивати на низькій швидкості міксером. Якщо виставити високу швидкість, то жирна сметана може перетворитися на вершкове масло. Як тільки вийде пишна однорідна маса, то можна змащувати пиріг. Спочатку змащуються коржі, потім складаються один на одного і зверху обмазують сметаною, що залишилася. Через півгодини коржі з персиками повинні просочитися.

Персиковий пиріг зі сметанним кремом перед подачею до столу повинен постояти в холодильнику 1:00. Солодкий десерт готовий за 40 хвилин.


Що можна приготувати з гарбуза?
Лечо з болгарського перцю
Як приготувати гнізда з макаронів?
Як посмажити минтай на сковороді?
Як варити цукор?
Як робити тісто для пельменів?
Рулет зі свинячої очеревини
Заливне зі свинини по-російськи
Що можна приготувати з кабачків?
Круасани з готового листкового тіста
Свиняча шийка в духовці
Як варити яблучне варення?
Шоколадний мус з ромом
Як зварити холодець?
Як приготувати вівсяне печиво?
Як приготувати рис для ролів?
Меню сайту