Пиріг з персиковим варенням

Реклама спонсора
» Кулінарні рецепти

Пиріг з персиковим варенням

У хорошої господині завжди знайдеться смачна і ароматна випічка до чаю. Велика кількість сучасних рецептів, а також різноманітність кухонної техніки дозволяють готувати десерти з будь-яких інгредієнтів буквально в лічені хвилини.

Маючи вдома лише баночку варення і елементарний продуктовий набір, можна швидко спекти персиковий пиріг.

Для цього необхідно взяти такі продукти:

  • яйця курячі - пара;
  • цукор-пісок - 200 г;
  • распушітелем - 1,5 маленької ложки;
  • масло вершкове - 120 г;
  • борошно пшеничне - 400 г;
  • сир - 0,5 кг;
  • крохмаль кукурудзяний - 40 г;
  • цедра апельсина - 20 г;
  • варення з персиків - 200 г.

Готується десерт наступним чином:

Почнемо з приготування тіста. Для цього просіяне пшеничне борошно з'єднуємо з распушітелем. В окремій ємності змішуємо одне яйце і цукор до тих пір, поки не з'явиться пінка. Як тільки це сталося, до яєчної маси додаємо розтоплене масло. Ретельно з'єднуємо ці інгредієнти.

Після цього яєчно-масляну суміш додаємо до борошна і знову змішуємо інгредієнти. Робити це слід дуже швидко й інтенсивно, щоб не утворилися грудочки, які потім будуть відчуватися у випічці. Готове тісто загортаємо у плівку для продуктів і поміщаємо його в холодильник. Тим часом переходимо до наступної стадії.

Яйце, пару ложок цукру перетираємо в однорідну масу, після чого додаємо крохмаль, а також цедру. Через зазначений час виймаємо тісто. Перекладаємо його в ємність з високими бортиками. Зверху викладаємо сирну масу, а потім - персикове варення. При цьому його рекомендується злегка придавлює до тесту.

Духова шафа розігрівають до 200 ° С. Поміщають в нього пиріг і випікають при такій же температурі близько 45 хвилин. Визначити готовність десерту можна за його відтінку. Як тільки тісто з боків стане золотистого відтінку, пиріг готовий.

Порада: іноді після того, як така випічка піднялася, вона може дуже швидко осісти і втратити презентабельний і апетитний вигляд. Щоб такого не сталося, досвідчені господині рекомендують приблизно за 15 хвилин до закінчення процесу приготування акуратно в декількох місця у пирога зробити тоненькі надколи.

Після того, як персиковий пиріг спікся, негайно виймати його з форми не слід, інакше він може просто розпастися. Рекомендується дочекатися повного охолодження десерту.

Діставши з форми персиковий пиріг, розріжте його на порційні шматочки. Так він буде виглядати ще більш апетитним.


Як приготувати курку в пароварці?
Експерименти на кухні
Як замаринувати кролика?
Лечо з болгарського перцю
Як приготувати щуку в духовці?
Як робити тісто для пельменів?
Як збити вершки з цукром?
Шоколадний мус з ромом
Як приготувати солянку з капусти?
Як приготувати стегенця в духовці?
Заливне зі свинини по-російськи
Що приготувати з свинячого серця?
З чого роблять віскі?
Як зробити півники з цукру?
Як приготувати курячі пупки?
Що приготувати зі свинячої вирізки?
Меню сайту