Свинячі рулетики з грибами

Реклама
» Кулінарні рецепти

Свинячі рулетики з грибами

Свинячі рулетики - дуже соковита, ніжна та поживна закуска, смак якої не зможе залишити нікого байдужим. Процес її приготування настільки простий, що зробити таке кулінарне творіння під силу навіть самої недосвідченої господині. Отже, приступимо.

Свинячий окіст (0,5 кг) промити під проточною водою і зрізати наявний на ньому жир. Нарізати з м'яса тоненькі пластини, товщина яких не повинна перевищувати більше 0,5 см. Рекомендується нарізати поперек м'ясних волокон, так як це значно полегшить подальший процес відбивання м'яса. Озброївшись кухонним молоточком, ретельно відбити нарізані м'ясні пластини з обох сторін. М'ясо має бути відбито таким чином, щоб воно просвічувалося на світлі. Підготовлену свинину посипати перцем, посолити і відправити в холодильник. Тим часом можна зайнятися приготуванням начинки для рулетиків.

Взяти білі гриби або печериці (200 г), помити їх під холодною проточною водою, відкинути на друшляк, а після дрібно нарізати. Очистити і помити ріпчасту цибулю (1 шт.), Розрізати його на дві половинки, нарізати тоненькими півкільцями.

Розігріти сковороду і помістити на неї порізані шампіньйони (білі гриби). Гриби спочатку випустять невелику кількість соку, а після його повного випаровування влити в сковороду олію (50 мл) і нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажувати все до придбання золотистого відтінку, підсолити за смаком. Висипати отриману масу в ємність, дати охолонути.

Дістати з холодильника відбиті м'ясні пластини. Розрівняти м'ясо на дошці. Просіяти борошно. На м'ясо викласти грибну начинку і акуратно загорнути його, немов рулетик. Обваляти рулетик в борошні.

Влити в сковороду олію і розігріти на вогні. Помістити в неї рулетики і обсмажувати з кожної зі сторін до отримання апетитною яскравою золотистої скоринки. Готові рулети викласти на плоску тарілку і почекати, поки вони стануть трохи теплими. Остигнули свинячі рулетики відмінно ріжуться кільцями, а тому їх можна подавати як цільними, так і в розрізаному вигляді. На одній тарілці зі свинячими рулетиками відмінно виглядатимуть свіжі овочі та зелень, а як гарнір ідеально підійде картопляне пюре. Смачного!

Завдяки цій закусці можна не тільки порадувати себе смачним блюдом, але і збагатити свій організм дуже корисною білковою їжею - незамінним джерелом життєвої енергії.


Як варити яблучне варення?
Суп з сочевиці в мультиварки
Як приготувати щуку в духовці?
З чого роблять віскі?
Як приготувати стегенця в духовці?
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Як приготувати солянку з капусти?
Рулет зі свинячої очеревини
Як приготувати молочний коктейль?
Як приготувати сметанне желе?
Як приготувати латте?
Що можна приготувати з гарбуза?
Як смажити гливи?
Як зварити холодець?
Що приготувати зі свинячої вирізки?
Як приготувати курку в пароварці?
Меню сайту