на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Яєчний рулет з сиром

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Яєчний рулет з сиром

Витративши приблизно годину і приклавши мінімум зусиль, можна приготувати до святкового столу поживна і оригінальне блюдо під назвою «Яєчний рулет з сиром»! Практично всі яєчні рулети готуються за одним принципом, а ось начинка у них може бути різною.

Для приготування основи для рулету використовують чотири яйця, сіль і сто грамів сметани будь-якої жирності. Дані інгредієнти з'єднують за допомогою віночка і виливають тонким шаром на деко для випікання. У вас має вийти тонкий пласт, який буде складно витягти з дека, і надалі з ним буде незручно працювати, тому під суміш яєць і сметани перед випіканням обов'язково потрібно постелити спеціальний папір для випічки.

Папір просочують рослинним маслом, а духовку ставлять на режим 170 ° С. На випічку достатньо 15 хвилин. Після того, коли основа для рулету буде готова, її дістають і дають час полежати, вона повинна повністю охолонути. Остиглий пласт потрібно акуратно вивалити на лист пергаменту.

Поки запікається яєчний корж, потрібно було почати приготування сирної начинки. Начинка буде складатися з 150 грамів плавленого сиру і такої ж кількості твердого (будь-якого). І той, і інший сир потрібно протерти через тертку (краще дрібну).

Пікантність начинці додасть аромат часнику - його кладуть в невеликій кількості, пари зубчиків буде достатньо. У сирну масу можна відразу додати зелені. Це може бути все, що Вам подобається - зелений пір'яний цибуля, кріп, петрушка та інше. Всього беруть потроху.

На завершення сирну начинку заправляють 60 грамами сметани, солять і добре розмішують. Можна додати ложку майонезу. Любителі гострих рулетів можуть використовувати трохи перцю, якихось приправ.

Начинкою рівномірним шаром покривають основу для рулету. Тепер залишилося найголовніше - потрібно скачати рулет. Всі продукти ніжні, тому діяти потрібно акуратно і повільно. Згортають, починаючи від одного краю, і загинають сторону рулету за допомогою пергаментного паперу, інакше все розпадеться. Папір не прибирають, залишивши її зверху на виробі (рулет вийде загорнутим в неї), разом з нею виносять рулет на холод.

Там він повинен полежати приблизно півгодини. За цей час всі продукти стануть єдиною масою, він не буде розсипатися. У такому стані виріб вже можна буде нарізати на невеликі шматочки і, уклавши красиво на тарілці, піднести до столу.

Зверніть увагу, що таким блюдом можна нагодувати всю сім'ю, а витрат на нього практично немає!

« попередня
наверх
наступна »

Страви з кислого
Що приготувати з свинячого серця?
Свиняча шийка в духовці
Як зварити холодець?
Круасани з готового листкового тіста
Скільки запікати курку в духовці?
Як зробити півники з цукру?
Як смажити гливи?
Як приготувати гнізда з макаронів?
Як готувати устриці?
З чого роблять віскі?
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Що приготувати зі свинячої вирізки?
Як приготувати стегенця в духовці?
З чого і як роблять цукати?
Готуємо в пароварці
© 2015-2022  wmn.pp.ua