на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Пиріг з сайра на кефірі

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Пиріг з сайра на кефірі

Жіноча половина більшості сімей обожнює рибні пироги, але на дріжджовому тесті вони важкуваті і ніяк не сприяють стрункості фігури. А ось якщо приготувати такий пиріг на кефірі, то результат буде просто приголомшливим! Пиріг виходить ніжним і пишним, з рум'яною хрусткою скоринкою і запаморочливим ароматом. Продуктів йде по мінімуму, а часу ще менше. Апетитний і смачний пиріг можна спекти легко і швидко навіть у тих випадках, коли гості вже «на порозі». Хочемо поділитися чудовим рецептом пирога з сайра. Що нам для нього знадобиться?

Тісто:

Начинка:

Отже, приступаємо до створення нашого чудового пирога: Щоб зрозуміти, що це дуже просто, наведемо покрокову інструкцію:

  1. Візьмемо глибоку чашку і виллємо туди кефір. Намагайтеся брати свіжий кефір, завжди дивіться на дату виготовлення, він не повинен бути старше 3-х днів. У кефір кладемо соду, тушкувати її не потрібно. Ретельно перемішуємо вміст миски, на поверхні кефіру повинна з'явитися пишна «шапочка».
  2. Збиваємо два яйця і разом з сіллю і рослинним маслом додаємо в кефір. Масу ретельно перемішуємо.
  3. Починаємо додавати попередньо просіяне борошно. Спочатку поступово всипаємо один стакан, масу добре вимішуємо. Потім невеликими порціями підмішуємо решту борошна. У вас виходить еластичне тісто, за консистенцією схоже на густу сметану.
  4. Готуємо начинку. Для цього з банки зливаємо сік, сайру викладаємо на блюдо і добре розминаємо її виделкою. Додаємо ріпчасту цибулю і зелень, які потрібно дрібно нарізати. Сир тремо на тертці і відправляємо його в рибну начинку. Масу добре вимішуємо.

Залишилося пиріг спекти. Для цього глибоке деко або форму для пирога змащуємо маргарином і виливаємо рівно половину нашого тесту. Зверху кладемо начинку, і все це пишність закриваємо залишилися рідким тестом. Випікаємо пиріг у духовці, яку попередньо розігріваємо до температури 180 ° С. Процес займе близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною тріскою або сірником. Якщо вона залишиться сухою, значить, рибний пиріг готовий. Він виходить соковитим, ароматним, з привабливою золотистою скоринкою. Їжте і насолоджуйтеся!

« попередня
наверх
наступна »

Чим замінити маскарпоне?
Що приготувати з свинячого серця?
Як приготувати щуку в духовці?
Що можна приготувати з гарбуза?
Скільки запікати курку в духовці?
Свиняча шийка в духовці
Як приготувати курку в пароварці?
Як приготувати рис для ролів?
Суп з сочевиці в мультиварки
Круасани з готового листкового тіста
Як приготувати молочний коктейль?
Як приготувати курячі пупки?
Заливне зі свинини по-російськи
Як робити тісто для пельменів?
Шоколадний мус з ромом
Як приготувати сметанне желе?
© 2015-2022  wmn.pp.ua