на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Пиріг з бананами на кефірі

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Пиріг з бананами на кефірі

Порадувати близьких приготуванням бананового пирога може кожен. Простий рецепт і мінімальну кількість часу - головні складові випічки.

Для приготування вам потрібно:

Приступимо до приготування бананового пирога:

Для цього вам знадобиться чиста миска, в яку ложем масло, попередньо натер його на тертці. Пам'ятайте, олія повинна бути Підморожені, а не талим. Так легше його натирати на тертці. Додаємо до маси цукор, сіль і яйця. Все добре розтираємо до утворення однорідної маси. Для бажання можна додати ванілін. Він додасть пікантність банановому пирогу.

В отриману суміш кладемо добре розім'яті стиглі банани. Відставляємо миску вбік. Тепер черга кефіру. Гашене соду з'єднуємо з кефіром і, перемішавши, виливаємо в миску з приготованими інгредієнтами.

Борошно відкидаємо на сито і просіваємо. Від цього мука стане насиченої киснем і не буде утворень грудочок в тесті. Просіяне борошно невеликими порціями додаємо в готову суміш. Перемішуємо до однорідної маси.

Приготуємо підготовлену форму для випічки. Можна взяти стандартну, можна скористатися силіконової, попередньо тільки змочивши її водою. Звичайну стандартну форму змащуємо маслом рослинним і викладаємо тісто. Духовку розігріває до температури 200 ° С. У добре розігріту плитку поміщаємо форму і залишаємо запікатися протягом 20 хвилин.

Варто відзначити, що додатково форму з випічкою можна зверху обгорнути фольгою. Це убезпечить пиріг від підгоряння.

Дістаємо готовий пиріг і перекладаємо на містке блюдо. Прикрашаємо за своїм бажанням. Не бійтеся експериментувати.

Модно залишити один банан і порізавши його на шматочки укласти зверху тесту, виглядає красиво і оригінально. Коли пиріг буде готовий, можна ще пофантазувати і полити готову здобу шоколадом або фруктовим сиропом. Головне встигнути зробити це, поки пиріг гарячий.

Красиво прикрашений банановий пиріг виглядає на столі привабливо. Таке просте і невибагливе в приготуванні блюдо можна спекти на день народження і будь-який інший свято. До речі, варто зазначити, що форму для пирога можна брати будь-яку. Це може бути форма серця. Бажаємо вам приємного апетиту!

« попередня
наверх
наступна »

Як маринувати патисони?
Як приготувати курку в пароварці?
Рулет зі свинячої очеревини
Скільки запікати курку в духовці?
З чого роблять віскі?
Як робити тісто для пельменів?
Як приготувати гнізда з макаронів?
Як смажити гливи?
Як приготувати молочний коктейль?
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Як приготувати сметанне желе?
Як зварити холодець?
Як збити вершки з цукром?
Готуємо в пароварці
Чим замінити маскарпоне?
Як зварити яйце некруто?
© 2015-2022  wmn.pp.ua