Як приготувати тушковану картоплю?

Реклама
» Кулінарні рецепти

Як приготувати тушковану картоплю?
Для приготування тушкованої картоплі вам знадобиться: картопля; морквина - 1 шт .; свинина - 300 грам; ріпчаста цибуля - 2 шт .; оливкова олія - ??1 ст. ложку; соняшникова олія; петрушка; соєвий соус; часник; кріп; вода; сіль; чорний перець; майонез и сметана - 3 столових ложки.
 
Процес приготування тушкованої картоплі не важкий.
 
Дістаньте і розморозьте м'ясо, Потім помийте його в холодній воді. Наріжте м'ясо на маленькі шматочки і покладіть в глибокий посуд. За бажанням можете до м'яса додати трохи нарізаного сала. У цю ж ємність з м'ясом необхідно налити склянку кип'яченої води. Вода повинна бути теплою.
 
Потім додайте 4 столових ложки соєвого соусу. Додайте сметану і майонез в кількості 3 ст. ложок. За бажанням можете додати чорний перець. Солити не треба, тому соєвий соус підсолити м'ясо і цього має вистачити. Дайте настоятися приблизно 30 хв.
 
Почистіть картоплю, моркву і цибулю. Половинку морквини наріжте кільцями, цибулю нарізати, так як вам більше подобається. На дно ємності, в якій будете готувати, укладіть колечка морквини і цибулю. Зверху покладіть картоплю, нарізану на невеликі шматочки. Картоплю, цибулю і морква не перемішуйте. Кількість картоплі ви можете вибрати самі, також це залежить від качатниці, в якій будете готувати. Додайте води, тільки щоб води вистачило, рівно на те щоб закрити всю картоплю. Поставте на повільний вогонь.
 
Дістаньте сковороду і налийте туди оливкова і соняшникова олія. На сковороду акуратно укладіть м'ясо. Другу половину морквини натріть на крупну тертку і накришить цибулю. Коли м'ясо з одного боку підсмажиться, додайте цибулю і моркву. Перемішайте це все гарненько, накрийте кришкою приблизно на 10 хв. Якщо при смаженні м'ясо пустить сік, то злийте більше половини в маринад. Як тільки цибуля і м'ясо придбають золотистий колір, додайте в сковороду по чуть-чуть розсіл, не забувайте помішувати. Коли ви додасте весь розсіл в сковорідку, дайте згасити м'ясу на невеликому вогні протягом 5 - 10 хвилин.
 
М'ясо, цибулю, моркву і розсіл зі сковороди додайте в ємність з картоплею. Акуратно все перемішайте і додайте лавровий листок і чорний перець горошком. Накрийте кришкою і тушкуйте ще протягом 5 хвилин.
 
Очистіть пару зубків часнику і дрібно наріжте його, а також наріжте кріп і петрушку. Додайте в ємність і перемішайте. Знімайте картоплю з м'ясом з вогню. Тушкована картопля готова до вживання.
 
Смачного!

Котлети на пару в мультиварці
Як приготувати соус для спагетті?
Скільки варити яловичий язик?
Як приготувати вівсяне печиво?
Як варити пшоняну кашу?
Як засолити форель в домашніх умовах?
М'ясо запечене у фользі в духовці
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Картопля по-селянськи в духовці
Печериці у вершковому соусі
Як приготувати солянку з капусти?
Скільки запікати курку в духовці?
Чим замінити маскарпоне?
Як приготувати лагман зі свинини?
Як відварити яловичий язик?
Як приготувати шпроти?
Меню сайту