на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Огірки з м'ясом по-корейськи

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Огірки з м'ясом по-корейськи

Корейці дуже винахідливі в їжі, особливо, що стосується салатів. Їх подають тричі на день, тому будь-яка господиня повинна знати не менше 20-40 рецептів різних салатів, які допоможуть їй урізноманітнити трапезу. Одним з таких незвичайних і смачних страв є салат з м'яса з огірками. На перший погляд звучить просто, але на смак просто божественно, рекомендуємо спробувати приготувати.

Огірки з яловичиною по-корейськи

Для створення своєрідного делікатесу знадобляться 200 грамів яловичини, півкілограма огірків, півсклянки олії, помідор, морква, цибулина, болгарський перець, по чайній ложці цукру та оцту, стільки ж зерен кунжуту, ще 4 зубчики часнику, трохи меленого чилі, 2 чайних ложки оцту , трохи кінзи, солі і умами.

Очищаємо овочі, м'ясо ріжемо тонкими смужками, огірок - соломкою, морква варто натерти на тертці корейської, помідор ріжемо брусочками, точно так само чинимо з болгарським перцем і тільки цибулину нарізаємо півкільцями. Овочі солимо і даємо постояти.

Розжарити сковороду з маслом, викласти туди яловичину, зарум'янити її, потім додати цибулю, довести до готовності. Додаємо в сковороду до м'яса овочі, спеції і умами, добре розмішуємо, даємо хвилин 10 настоятися, можна накрити кришкою і салат готовий. Мінімум затрат і максимум задоволення.

Огірки зі свининою по-корейськи

Підготуємо грамів 800 огірків, півкілограма свинини, солодкий перець, дві цибулини, 3 зубки часнику, дрібку солодкого чилі, дрібку цукру і коріандру, 3 ложки виноградного оцту, 4 ложки соєвого соусу і олія для смаження.

Огірки ріжемо соломкою і, посоливши, даємо пустити сік в мисці. Болгарський перець ріжемо брусочками, видаливши насіння, цибуля ділимо на півкільця. М'ясо нарізаємо тонкими смужками (наскільки це можливо).

Огірки віджимаємо від соку і кладемо до них цукор і коріандр, подрібнений часник і чилі. Розігріваємо сковороду і викладаємо м'ясо, смажимо на сильному вогні до випаровування рідини, потім кладемо цибулю і доводимо інгредієнти до рум'яності.

Слідом додаємо болгарський перець, соєвий соус і зубочек часнику, перемішуємо, даємо, так би мовити, прогрітися компонентам, і відразу перекладаємо їх з розпеченої сковороди до огірків. Даємо настоятися і хвилин через п'ять додаємо спеції і оцет, попередньо знявши пробу на сіль. Миску затягуємо плівкою для харчових продуктів і даємо охолонути компонентам, можна прибрати їх в холодильник.

Такий салат стане не лише чудовим обідом або вечерею, але і незвичайним доповненням до святкового столу.

« попередня
наверх
наступна »

Як приготувати солянку з капусти?
Як зварити холодець?
Заливне зі свинини по-російськи
Долма з виноградного листя
Як приготувати сметанне желе?
Як приготувати щуку в духовці?
Що можна приготувати за допомогою блендера?
Як приготувати холодний борщ?
Як збити вершки з цукром?
Рулет зі свинячої очеревини
Як приготувати курку в мікрохвильовці?
Як смажити гливи?
З чого роблять віскі?
Що приготувати з кольорової капусти?
Що приготувати з свинячого серця?
Як приготувати молочний коктейль?
© 2015-2022  wmn.pp.ua