на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Судак під маринадом

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Судак під маринадом

Багато хто може запитати «а навіщо нам готувати судака під маринадом?», Адже цю рибу можна приготувати будь-яким іншим способом і отримати при цьому чудово смачна страва! Все вірно, однак під маринадом судак виходить незвичайним і дивно смачним, саме тому готувати судака таким способом повинна навчитися кожна господиня без винятку!

Зверніть увагу на те, що, маючи в своєму кулінарному «запасі» таке блюдо, вам завжди вдасться здивувати своїх гостей і урізноманітнити звичний щоденний раціон, адже про те, як корисний судак, говорити можна годинами, а в новому амплуа блюдо завжди буде в полювання !

Кількість інгредієнтів в рецепті буде розраховано приблизно на кілограм судака. Мова йде не про цілих тушках риби, а вже про потрошінні, з яких зрізано все, що не їстівне. Перше, що потрібно буде зробити - це обсмажити судака з двох сторін на сковороді, посолити. Для обсмажування можна використовувати масло, яке є під рукою, до повної готовності обсмажувати не потрібно, так як риба буде піддаватися подальшій тепловій обробці.

Обсмаженого судака відразу викладають на деко, в якому страва буде після запікатися. Його потрібно повністю прикрити маринадом, який починають готувати відразу після цього. Спочатку очищають по одному невеликому коренеплоду моркви та цибулі, кладуть їх на сковороду в подрібненому стані для смаження. Туди ж можна відправити дрібно нашатковану болгарський перець (1 шт.).

Відразу ж посолити, додати спеції, лавровий лист і що-небудь ще. Коли овочі досить обсмажаться, до них додають дві великі ложки томатної пасти і продовжують жарку пару хвилин. Потім наливають води - склянка, кладуть велику ложку цукру і додають 100 г рослинної олії. Можна додати половину чайної ложки оцту.

Все це розмішують, доводять до кипіння і відразу ж покривають даними маринадом судака. За бажанням при приготуванні маринаду можна додати в нього пару ложок обсмаженої до золотистого кольору муки, тільки робити це потрібно, поки ще не додана томатна паста, щоб не утворилося грудок.

У духовці страва досить-таки швидко дійде до готовності, адже всі продукти, в принципі, вже практично готові до вживання. Тому засікає 15 хвилин і після цього, діставши судака під маринадом, поділяють блюдо на порційні шматочки і подають до столу. Зверніть увагу на те, що такого судака цілком можна їсти і в холодному вигляді. Розуміючи це, багато господинь використовують дано блюдо швидке як холодну закуску, яку можна приготувати заздалегідь до банкету.

« попередня
наверх
наступна »

Долма з виноградного листя
Заливне зі свинини по-російськи
Скільки запікати курку в духовці?
Експерименти на кухні
Як варити цукор?
Готуємо в пароварці
Свиняча шийка в духовці
Як готувати устриці?
Як приготувати холодний борщ?
Як приготувати солянку з капусти?
Як маринувати польський гриб?
Як робити тісто для пельменів?
Як приготувати стегенця в духовці?
Що приготувати зі свинячої вирізки?
Що приготувати з кольорової капусти?
Як зварити яйце некруто?
© 2015-2022  wmn.pp.ua