на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Медово-гірчичний соус для м'яса

« попереднянаступна »

Головна » Кулінарні рецепти » Медово-гірчичний соус для м'яса

Щоб повністю розкрити і перетворити смак самих різних м'ясних страв, досить підібрати до них відповідний соус. Відмінно поєднується з рибою, куркою і особливо свининою добавка з меду і гірчиці. Її незвичайний смак припаде до смаку навіть бувалим гурманам. Він поєднує в собі одночасно легку солодкість, кислинку, тонку гостроту і пекучість.

Інгредієнти:

Приготування:

М'ясо в медовому соусі готують багато господинь, але далеко не кожна з них знає, що в поєднанні з гірчицею він вийде ще більш смачним і цікавим. З'єднання на перший погляд таких не поєднуються між собою смаків виходить дуже вдалим. Особливо доведеться воно за смаком представникам сильної статі.

  1. Для початку слід взяти широку зручну ємність, в яку викладається вказану кількість меду. Краще всього використовувати рідкий продукт, а й зацукровані теж підійде. Попередньо топити його не потрібно навіть в останньому випадку.
  2. Далі до меду відправляється готова гірчиця. Сьогодні в магазинах можна знайти даний продукт самих різних сортів. Вибирається він залежно від смаків всіх домашніх. За ступенем гостроти в порядку убування гірчиця розташовується таким чином: пекуча, середня і зерниста. Якщо передбачається, що соус будуть їсти найменші члени родини, то краще вибрати не занадто пекучий продукт.
  3. Тепер необхідно віджати з свіжого лимона 1 столову ложку соку і додати його до меду і гірчиці. Залишається влити до всіх компонентів рослинне масло. Воно може бути і соняшникова, і оливкове. Але найкраще взяти останнє, саме воно відмінно доповнює смак обговорюваного соусу. Якщо в будинку виявилося тільки соняшникову олію, то для приготування цієї страви рекомендується вибирати рафінована.
  4. Далі всі компоненти майбутнього соусу ретельно перемішуються і злегка збиваються віночком. У самому кінці в масу додається пропущений через давилку часник, після чого вона ще раз гарненько перемішується.

Зберігатися такий соус може протягом 7 днів в холодильнику. Найкраще для зберігання використовувати скляний посуд з кришкою.

Дуже смачно поливати їм шматочки запеченої, смаженої або відвареної свинини, а також курячі крильця.

« попередня
наверх
наступна »

Шоколадний мус з ромом
Закуски на новий 2013
Як приготувати вівсяне печиво?
Як маринувати кабачки на зиму?
Як приготувати філе минтая?
Елеш з куркою
Як варити заморожені креветки?
Як запекти буряк в духовці?
Як смажити горбушу, щоб вона не була сухо ...
Страви з болгарського перцю
Як посмажити минтай на сковороді?
Чим замінити сир Філадельфія?
Паштет з хека з оливками
Як приготувати цукровий сироп?
Що приготувати з простроченого кефіру?
Що таке роли?
© 2015-2022  wmn.pp.ua