Торт "Зимова вишня", як в магазині

Реклама
» Кулінарні рецепти

Торт "Зимова вишня", як в магазині

Приготувати улюблений багатьма торт «Зимова вишня», який продається сьогодні в більшості кондитерських, цілком можна своїми руками. Для цього знадобляться найпростіші інгредієнти і близько 1 години часу на приготування.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно - 750 грамів;
  • цукор-пісок - 700 грамів;
  • курячі яйця - 13 штук;
  • коньяк або віскі - 2 чайних ложки;
  • какао - 2 чайних ложки;
  • розпушувач - 2,5 чайних ложки;
  • ванілін - на кінчику ножа (можна не додавати).

Інгредієнти для крему:

  • вершкове масло - 600 грамів;
  • згущене молоко - 1 стандартна банку;
  • какао - 6 чайних ложок;
  • вишня без кісточок - 600 грамів.

Приготування:

Мінімум за 12 годин до початку приготування вишня заливається коньяком. Якщо вона дуже кисла, то в суміш додається ще 4 чайні ложки цукру.

  1. Для початку потрібно зайнятися тестом. За допомогою міксера або блендера яйця і цукор збиваються разом до появи пишною густої піни. До них додається ваніль і какао. Після цього маса ще раз ретельно вимішується і в неї відправляється віскі або коньяк. Тепер потрібно обережно вмішати в майбутнє тісто борошно і розпушувач, а потім знову збити всі інгредієнти до однорідної повітряної маси. Тісто повністю готове.
  2. Для випічки знадобиться кругла роз'ємна форма. Найкраще вибирати ємність діаметром близько 35 сантиметрів. Вона ретельно змащується вершковим маслом (або жиром) і злегка присипану борошном. Далі в форму виливається відразу все тісто і акуратно розрівнюється. Випікати коржі необхідно в заздалегідь розігрітій до 160 ° С духовці приблизно протягом 70-80 хвилин. Ставити їх слід на другий ряд знизу. Після вказаного часу з форми знімаються бортики, і готовий бісквіт покривається вологим рушником.
  3. Разом з тканиною основа для торта відправляється на нижній рівень духової шафи ще на півгодини при такій же температурі. Після охолодження з бісквіта акуратно зрізається верхня частина, а середина виймається за допомогою ложки. Товщина залишилися стінок повинна вийти приблизно 2 сантиметри.
  4. Тепер можна взятися за крем. Згущене молоко, вершкове масло і какао збиваються разом, а потім у майбутній крем відправляється витягнутий з середини торта бісквіт і вишня, просочена коньяком. Вся маса ретельно перемішується, а потім укладається всередину коржа і закривається верхнім його шаром.

Торт готовий, залишилося прикрасити його за своїм бажанням. Найкраще готувати такий десерт заздалегідь, щоб у нього був час настоятися, наприклад, увечері, напередодні свята.


Як варити яловичу печінку?
Як приготувати зефір?
Як смажити горбушу, щоб вона не була сухо ...
Паштет з хека з оливками
Як зварити холодець?
Страви на новий рік 2013
Як приготувати манти без мантоварки?
Як приготувати льодяники?
Як маринувати кабачки на зиму?
Що приготувати з простроченого кефіру?
Як варити заморожені креветки?
Як посмажити минтай на сковороді?
Шоколадний мус з ромом
Закуски на новий 2013
Як сушити яблука в духовці?
Як приготувати солянку з капусти?
Меню сайту